Дрога ( Наркотични дроги )

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Конопот? Имам во подрум неколку котури досега само за врзување ги користев...одлично...
Српската пејачка Снежана Савич во една од нејзините песни вака вели:
Доџеш ми очи ти сјаје
помислих љубав то је
ал занос кратко траје....:icon_lol:

S

smart ass

Гостин
Српската пејачка Снежана Савич во една од нејзините песни вака вели:
Доџеш ми очи ти сјаје
помислих љубав то је
ал занос кратко траје....:icon_lol:

И толку од твојто љубовно искуство.

Остави ја савич...ролни еден,па коментирај.

еве и препорака за добро песниче.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.376
Поени од реакции
5.011
Ај не почнувај те со Турбофолк.........

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Подалеку од дрогите!!! ако станите дрогираши ќе личите на овај овде...

И кој ќе му даде жена после на ваков...

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Подалеку од дрогите!!! ако станите дрогираши ќе личите на овај овде...

И кој ќе му даде жена после на ваков...
мислеш дека до жена на овој му е дојдено :pos2: „направен“ ракета е курот го боли , ти жена му бладаш

:vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
:мара:

Аххххххх кристаливе :vozbud:... ах тоа ТХЦ ..one minute up > next down :клац:

Jack Bauer.

Претседател на Р.Кајгана
Член од
22 октомври 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Убиј ме ако сакаш нема да се дрогирам...:icon_sad:

Jack Bauer.

Претседател на Р.Кајгана
Член од
22 октомври 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Баба Ванѓа...(мала шала):pos2::pos2:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Само за личности со нестабилен карактер. За зелени деца кои не можат да бидат нормални со работите кои ги опкружуваат секојдневно па мораат да се стремат кон нешто "подобро".
Обично се навлекуваат на дрогата поради што се сметаат за некомформисти и "гении", ама сметам дека се тоа само луѓе кои не добиле внимание од околината, можеби деца кои на одмор сами седат на клупата во дворот, па се затвораат со новиот албум на Продиџи, пуфкаат и се очајни.

Дрогата е за некој што му фали нешто во главата. Му помага да не се чувствува осамено и патетично.
Можеби е за некој кој се смета за грд, а има и хемероиди па спасот да биде среќен го гледа во тоа нешто.
Не знам, мене ми е патетично, па самото тоа со изјавите дека марихуаната не е штетна, стварно нешто им фали на тие луѓе. Можеби генерализирам, ама можеби и не. Додека им оставате пример на личности кои исто немаат цврст карактер ко вашиот, а овде на форумов секој чита сешто, страшно е.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
многу е пострашен подфорум религија ...
во кој у последно време се води Џихад против Христијанство и Крстоносни војни против исламот :toe:

Член од
23 октомври 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mene mi treba pomos!

Jas od pred malku stanav clen na forumov so namera da se posovetuvam so nekoj koj veke ima bilo kakvo iskustvo so deca koi pocnale ili koristat (ke gi narecam so eden zbor) drogi.
Imam sin od 18g i otprilika pred god i pol pocna da se menuva negovoto odnesuvanje.
Najprvo go pravdav toa so pubertet, geni, inat, karakter, azdisanost od dete koe ima normaleno semejstvo, i koe voglavnom ima sreden i ubav zivot. Sekogas sum se trudela da mu ugodam, vo ramkite na moite moznosti.
Pocna da stanuva nezadovolen, nervozen, cesto skaran so domasnite, inaetliv, mrzliv, pocna so beganje od casovi, najlosi oceni, konflikti so profesorite i drugarite (verbalni). Nekoe novo drustvo, zaboraven, neodgovoren i krajno sebicen.
Pocnav poleka da istrazuvam dali koristi nesto i doznav od negovite drugari deka zema treva a ponekogas (za vikend) i extazy.
Mnogu sum zagrizena za negovoto zdravje, duri mislam deka i liceto mu e smeneto. Kilazata ne varira bidejki i taka e odsekogas slab, ama detevo mi deluva nekako izmaceno, na momenti i izgubeno.
Neznam kako da mu prijdam, kako i od kade da pocnam...kako i sto ponatamu.
Ako go prasam normalno nema da kaze, sum go prasala do sega, mnogu sme razgovarale...i sekogas od nego sum dobivala odgovori kakvi sto edna majka saka da slusne.

Ako nekoj ima volja i vreme da kaze nekoj sovet, da prepoznae nesto od sevo ova i da pomogne, mu blagodaram!
Se izvinuvam ako ova sto go napisav e konfuzno, i jas sum takva poradi seto ova.

Jack Bauer.

Претседател на Р.Кајгана
Член од
22 октомври 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Еве ти совет...
Пред некој ден на интернет читав едно дете во германија бегало од школо, пијало алкохол,пушел цигари,крадел од супер маркети скапи пијалоци и дома секој ден со полиција го носеле...Родителите го врзале со синчир и лисици....само го пуштале да оди до в-це и кога спиел бил врзен пошто бегал многу и се труел со алкохол и други работи...
----
Затоа ви препорачувам да набавите лисици и синџир да го врзите дома и нема да ви прави проблеми мислам...Нозете и разете со синџир и лисици да му бидат врзани...ако успеете арно ако не незнам...Можда некој друг ќе ви даде добар совет....

Kajgana Shop

На врв Bottom