Premier League - 2021/2023

Кои 2 екипи нема да завршат во топ 4?

• Вкупно гласачи
    91
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Кажи ми дека си член на Анима Мунди, без да ми кажеш дека си член на Анима Мунди.
Некоја гадна црнчуга шутнала мачка затоа што е комплетен морон, ама тебе ти е светот многу прост, или сум член на Анима Мунди, или не сум. Затоа што треба да бидеш член на Анима Мунди да сфатиш дека заебанцијата што ја исра воопшто не е смешна.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Некоја гадна црнчуга шутнала мачка затоа што е комплетен морон, ама тебе ти е светот многу прост, или сум член на Анима Мунди, или не сум. Затоа што треба да бидеш член на Анима Мунди да сфатиш дека заебанцијата што ја исра воопшто не е смешна.
Еве јавно и се извинувам на мачката на Курт Зума затоа што и се смеев кога испи тежок шамар од црното рачиште на нејзиниот стопан, и ја нареков лузер. Се надевам дека не сум и ги повредил чувствата исто како што го повредив ликот на Кајгана Форум наречен Самедин.

Истиот тој лик ме научи на многу голема и морална лекција во животот, дека не смеам да се зафркавам за се и сешто, ти благодарам Самедине.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.846
Поени од реакции
10.145
Не се денешните фудбалери само и претходно имало испади али не излегувале во јавноста,
заради преголемото издигнување на социјалните мрежи.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Еве јавно и се извинувам на мачката на Курт Зума затоа што и се смеев кога испи тежок шамар од црното рачиште на нејзиниот стопан, и ја нареков лузер. Се надевам дека не сум и ги повредил чувствата исто како што го повредив ликот на Кајгана Форум наречен Самедин.

Истиот тој лик ме научи на многу голема и морална лекција во животот, дека не смеам да се зафркавам за се и сешто, ти благодарам Самедине.
Нема проблем за тебе, ти си кул. И воопшто не се работи за чувтсвата на мачката на Зума, се работи за тоа дека со таква заебанција се оправдуваат таквите постапки. Дека е во ред да удриш со цела сила немоќно суштество, и дека тоа на некој начин е смешно.

Не ти треба морална лекција, ти кажав што ти треба, да ти ја залепи некој една, да го сфатиш целиот хумор наеднаш.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Нема проблем за тебе, ти си кул. И воопшто не се работи за чувтсвата на мачката на Зума, се работи за тоа дека со таква заебанција се оправдуваат таквите постапки. Дека е во ред да удриш со цела сила немоќно суштество, и дека тоа на некој начин е смешно.

Не ти треба морална лекција, ти кажав што ти треба, да ти ја залепи некој една, да го сфатиш целиот хумор наеднаш.
Заебанција беше, не биди опериран од хумор, опушти се.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Заебанција беше, не биди опериран од хумор, опушти се.
Пресмешна. Хумор со кој се наоѓа оправдување за онаква моронска постапка. Си чувал некогаш мачка или куче?

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Амимал круелти е законски казниво во Британија и не верувам дека Зума ќе остане тукутака недопрен.

Сите што ги познавам, а што малтретирале животни, имаат некој видлив или помалку видлив ментален проблем.
Треба да си гадинка за да се одлучиш да повредуваш животни и искрено се надевам дека Зума ќе си има последици.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.109
Пресмешна. Хумор со кој се наоѓа оправдување за онаква моронска постапка. Си чувал некогаш мачка или куче?
Гудиња само, ако сакаш да ти цепнам едно за слава, крштевка нешто пиши ПП.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Гудиња само, ако сакаш да ти цепнам едно за слава, крштевка нешто пиши ПП.
Браво браД, скроз си кул. Многу си појак од оние од Анима Мунди. Тие се педерчиња, ти ги знаеш вистинските вредности во животот.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.155
Поени од реакции
19.546
А како се најде видеото на социјалните мрежи ? Кој го постирал ?
Мене ме чуди колку се дегени,значи знаеш дека си славна личност, те следат милиони луѓе на Инстаграм, мета си на медиуми и пак се дрзнуваш да го споделиш видеото а знаеш дека ќе бидеш распнат после тоа од коментари, до толку мозок да се немало.
Па има ликови кои цел живот го поминале на слава и немаат ниту една црна дамка, не дека не им се случил некој немил настан, ама сепак се внимателни,овие денешниве кој од кој повеќе ќе се изглупира, де жени силуваат,де пијани не можат на нозе да стојат, де животни тепаат,што е следно Мегваер да силува коза ?

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.431
Поени од реакции
7.136
Излив на мозок или излив на расизам. Ама ја шутнал мачката, па е оправдано.

Член од
30 јануари 2022
Мислења
109
Поени од реакции
224
Види му фаца неинтелигентна, се да му ебам, да цркне довечер. Дивјаци собрани од џунглите пуштени во цивилизација.

зума.jpg

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.846
Поени од реакции
10.145
што е следно Мегваер да силува коза ?
:lolzz:
Па има ликови кои цел живот го поминале на слава и немаат ниту една црна дамка, не дека не им се случил некој немил настан, ама сепак се внимателни,овие денешниве кој од кој повеќе ќе се изглупира, де жени силуваат,де пијани не можат на нозе да стојат, де животни тепаат,
И познатите фудбалери се луѓе нензнам зошто ги правите светци има и паметни и глупи и злобни и добри само поглемиот дел се прикриваат и изгледаат фини во јавност заради публицитет.

O

ob1

Гостин
А како се најде видеото на социјалните мрежи ? Кој го постирал ?
Мене ме чуди колку се дегени,значи знаеш дека си славна личност, те следат милиони луѓе на Инстаграм, мета си на медиуми и пак се дрзнуваш да го споделиш видеото а знаеш дека ќе бидеш распнат после тоа од коментари, до толку мозок да се немало.
Па има ликови кои цел живот го поминале на слава и немаат ниту една црна дамка, не дека не им се случил некој немил настан, ама сепак се внимателни,овие денешниве кој од кој повеќе ќе се изглупира, де жени силуваат,де пијани не можат на нозе да стојат, де животни тепаат,што е следно Мегваер да силува коза ?
Обично кај ваквиве фудбалери кои се без фамилија, често огромните куќи им се полни со entourage, луѓе кои им се придружба за да не им биде досадно. Во вакви куќи, знае да продефилира секаков џган на народ, луѓе што не знаат П од пријателство.
Епа некој таков, земал го снимал кога овој се глупирал, видел дека сега е актуелната состојбата со оцрнување (pun intended) на фудбалерите и решил за ситна пара да го пушти на социјалните мрежи клипов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom