Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.500
- Поени од реакции
- 6.936
Брат и катаклизма е работава. Се сети уште во декември или отсутен беше ти?Катаклизма во најава ако се чита фан клубов. Весниците на Јуве не пишуваат вакви песимистички текстови ко ние тука. Да и јас вчера имав мозочен удар и се нервирав, ама сега од оваа перспектива јбг. Боли изгубеното дерби и болат глупите измени на Инзаги кој е главен виновник за поразот. Некогаш се дешаваат такви и вакви порази, не можеме да имаме 38/38 победи. Сеедно дали поразот е против Милан или против Емполи. Пораз си е пораз, -3 бода у однос на конкуренцијата. Се надевавме дека со две победи вчера и против наполи ќе ја затвориме сезоната, ама ете. Мора сега фокусот да се префрли на наполи, не ме интересира ни рома ни ливерпул. Главна цел сезонава е и мора да биде одбрана на титулата, да покажеме континуитет и стабилност пред конкуренцијата. Годинава ја остваривме целта во лш, се направи исчекор напред. Све понатаму е бонус. Купот ко куп, небитен. Нека искочат со втор состав око нека не им трепка, нека го пуштат мурџо даље за добра стара времена и тоа е тоа.
Летово приоритет мора да биде шпиц. Не можам да гледам више како ни требаат петсто шанси за да постигне гол, за потоа жиру да дојде од ебење и да ни даде две гола од една шанса.
Факт е дека 65 минути газиме после влегуваат босоногите и се оди у курац, факт е дека нападот ни е многу слаб. Очигледни се работиве и на најголемиот лаик за фудбал, едноставно е. Немаме шпиц што сам ја завршува работата мотор на нападот, лаутаро е пресмешен на терен, ако се бори кучето едноставно тоа е капацитетот, 10 до 15 гола сите против слаби екипи.
Немаме состав за ротирање овие што влегуваат се тешки копачи во поодминати години како видал и санчез со јаката уста што бара 90 минути а реално е останат на 2 потега идеални и губење у просторот и времето.
Ме потсеќа на тоа вицот. Некој чичко и барал на некоја млада на работа, дај да те ебам, дај ми жити мене, ја коа ќе те ебам господ ќе го видиш, саат време ќе те ебам нозете ќе ти се тресат, викање, фалење, на крај оваа му дала, братот едвај го дигнал и коа го стаил за 10 секунди свршил.
И оваа му вика вака ли фалење воа ќе ми направиш оноа, и стариов и вика, еее женска не е он крив, ја од старост сум забораил како работи.
Нека ги дробат маливе екипи да се довлечкаме до скудетото и летоска шпиц како што личи на гигант, тројца у средина нови и можеме да праиме муабет за повеќе.
Вака Инзаги е за карање што ги направи овие бош измени ама и нема кој да стави, а реално играта со него ни е пет пати подобра од времето на конте, гледајте само колку шанси се прават кога е првиот тим. Да не беше црнчугата на голот кај Милан 3 0 ќе беше полувремето.