Фан Клуб: Интер

Све што пипна санчез,све посра.
Нула од играч,па уште коа ќе ми текне дека 7 милиона по сезона цица,уште толку ми станува одвратен!
Гнида!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Добро брат во ред со ова веќе аман, на фри трансфер дојде и затоа има поголема плата, исто ко и Видал. Бреее цел живот истото... Подобро ли ќе ти беше ако земаше 3м плата а да доеше за 30м од Манчестер?

Чим оди добар е.
Се лечи ова со масажа со сол и сапуница, тегнење на прсти, малце облоги од кромид, борова вода, ќе гази шише пуно вода, тениско топче и ќе се опраи.
И така е суспендиран, да му ебам тоа зубот што му е на средина.

Да не го отпишеме Коларов, мада он сам се има отпишано веке ама кур го боли , клати врата земај плата 2 години.

Добро брат во ред со ова веќе аман, на фри трансфер дојде и затоа има поголема плата, исто ко и Видал. Бреее цел живот истото... Подобро ли ќе ти беше ако земаше 3м плата а да доеше за 30м од Манчестер?
Ма уопште да не дојдеше најубаво :D
Кога и да влезе,поише зијан него ќар од него.
Жими со лоповите Сандро што му поклони гол у 120,другото мизерија...

Чим оди добар е.
Се лечи ова со масажа со сол и сапуница, тегнење на прсти, малце облоги од кромид, борова вода, ќе гази шише пуно вода, тениско топче и ќе се опраи.
И така е суспендиран, да му ебам тоа зубот што му е на средина.
Лист од зелка заборави. И салата од кисела зелка за витамин Ц.

Ма уопште да не дојдеше најубаво :D
Кога и да влезе,поише зијан него ќар од него.
Жими со лоповите Сандро што му поклони гол у 120,другото мизерија...

Мхм ќе ти веруваме уживај.

Ме нервира Интер што не дава втор гол, пак ќе примиме некој селски гол к ќе се тегавиме 120 минути, нешто што никако не ни треба во моментов.

Штета за Гери, се надевам не е ништо сериозно.

Лист од зелка заборави. И салата од кисела зелка за витамин Ц.
Од зелчето салатиче и ракиичка.
Ќе го мачка невестата а он ќе пие

Каков играч дадовме за онаа неурамнотежена пијандура...
Аххх Спалети,крвта мамина да ти ја изнаебам и на тебе!!!

Ау браво миџет. Ми го стопли срцето како греана ракија на коледе со голов.

Сеа читав на семпреинтер како Инзаги се мислел помеѓу Санчез и Лаутаро. Искрено, мислам дека треба да иде со Санчез. Лаутаро е вон форма и добро ќе му дојде малце на клупа а и да видиме дали ламборџинито е за од клупа и небитни утакмици или може да се рачуна на него и против појаки екипи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom