Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Хахахахах абе една победа на Јувентус и мртва победа на Милан со помош на судии и одма сите ќе освојуваат Скудето а Интер сеуште е 4 бода пред Милан и 11 пред Јувентус...
Пред една недела +7, сега +4... а уствари официјалната табела е +1 :свиркам: И со Милан беше сигурен дека победувате, да не испадне после натпреварот со Болоња -2?

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Пред една недела +7, сега +4... а уствари официјалната табела е +1 :свиркам: И со Милан беше сигурен дека победувате, да не испадне после натпреварот со Болоња -2?
Да бе, не само што нема Интер да и земе бодови на Болоња туку и ќе му одземат 2...

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Тепаа со 2 поклон гола и одма се враќаат у борба за титулата после летните бламажи. :pos:

Изгледа јако дрмале розевите весници утрово. :D
Де бре, чекај, полека. Знаеме сите дека уште има Јуве да работи, ама вчера изиграа супер, незнам зашо вакви блам коментари. Јуве си доминираше цела утакмица и никад не изгледаше у опасност дека ќе прими гол. Поклон голови вика. Првиот беше топ одиграна акција меѓу Дибала и Влахо и маестрална завршница на вториот. Вториот гол не коментирам, поклон бил. :icon_lol: Ај пенал што не му свирнаа чист на Јуве у прво мање више, имаа уште 3-4 солидни шанси, а и да не се повампиреше голманот у второ можеше комотно 4-0 да биде (на Дибала и Рабио одлично им одбрани).

А шо има толку лошо шо сме се радувале ние јувенташиве на победава? После толку мачење без класа шпиц од старт од сезона, конечно го добивме и закачи маестрален гол на деби утакмица. Вие го величевте мизерниот Санчез шо ни даде гол у ципирипи куп, па сеа зашо ние сме се радувале на победава. После толку време со мерак изгледавме утакмица без Бентанкур, Кулу, Сандро и со Влаховиќ и Закариа у стартен состав, утакмица каде двајцата се запишаа у листа на стрелци, нормална е ваква реакција, не знам што се чудите.

На крај краева ич не ги гледајте Јуве моментално, сеуште заостануваме зад Интер. Гледајте како ви игра вас тимот и дека кикс у следно коло може скапо да ве чини, остајте не нас јувенташиве, не сме ви конкуренција нели. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Де бре, чекај, полека. Знаеме сите дека уште има Јуве да работи, ама вчера изиграа супер, незнам зашо вакви блам коментари. Јуве си доминираше цела утакмица и никад не изгледаше у опасност дека ќе прими гол. Поклон голови вика. Првиот беше топ одиграна акција меѓу Дибала и Влахо и маестрална завршница на вториот. Вториот гол не коментирам, поклон бил. :icon_lol: Ај пенал што не му свирнаа чист на Јуве у прво мање више, имаа уште 3-4 солидни шанси, а и да не се повампиреше голманот у второ можеше комотно 4-0 да биде (на Дибала и Рабио одлично им одбрани).

А шо има толку лошо шо сме се радувале ние јувенташиве на победава? После толку мачење без класа шпиц од старт од сезона, конечно го добивме и закачи маестрален гол на деби утакмица. Вие го величевте мизерниот Санчез шо ни даде гол у ципирипи куп, па сеа зашо ние сме се радувале на победава. После толку време со мерак изгледавме утакмица без Бентанкур, Кулу, Сандро и со Влаховиќ и Закариа у стартен состав, утакмица каде двајцата се запишаа у листа на стрелци, нормална е ваква реакција, не знам што се чудите.

На крај краева ич не ги гледајте Јуве моментално, сеуште заостануваме зад Интер. Гледајте како ви игра вас тимот и дека кикс у следно коло може скапо да ве чини, остајте не нас јувенташиве, не сме ви конкуренција нели. :)
Полека полека, топ одиграна акција и маестрална завршница.
А како дојде до таа топ одиграна акција ќе ми кажеш?

Океј е ја гледавме утакмицата, не мора со вакви бомбастични описи.

Не спинувај, никој не ви брани да се радувате на победата, коментарот беше одговор на неколкуте ваши петарди кои прогласија враќање и борба за титула.

Некој да помисли на исто бодови дојдовте од првиот а не на минус 8 (11).

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778
Да ја немаше еуфоријата околу Влаховиќ и со ваква игра да завршеше нерешено, навивачите на Јуве ќе пишуваа дека биле катастрофа.

Добар резултат, добар трансфер, сигурно одиграно дефанзивно и се менува наративот.

По мене Јуве не доминираше, но не дозволија ни да запрети озбилно Верона, иако држеа доста посед и се вртеа околу шеснаесетник.

Но, токму поради ова мене ме плаши Јуве. Добиваат цврстина и сигурност, не играат нешто, но победуваат.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786

Не спинувај, никој не ви брани да се радувате на победата, коментарот беше одговор на неколкуте ваши петарди кои прогласија враќање и борба за титула.

Океј, ако гледаш така 70 посто од головиве што се даваат се поклон. Изгледа различна перцепција имаме за поклон голови... За мене поклон гол е она од Бентанкур против Порто у ЛШ лани. Асистенцијата од Дибала беше одлична, завршницата од Влахо исто. Вториот гол не го коментирам. Од твојот пост да не ја гледал некој утакмицата ќе мисли не доминирале Верона а ние ни шанса ни игра сме немале, а не беше така.

Не беше кон тебе тоа за радувањето иначе, општо пишав имаше некој поназад пишано као свршаваат јувенташиве на Влахо и Закариа. А зашто не би?

Пак ќе речам, не се замарајте со Јуве моментално, Милан, Наполи ви се конкуренти у моментоб. Оставете не да се радуваме на победава јебове, конечно заличевме на тим каде има напредок. А и право на секој навивач е да се надева се дур има математички шанси за било што. Има уште многу да се игра, се е можно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.148
Кепец грд, три секунди нема да издржи со Тодор.
Za ova si u pravo

1644248554211.png

U ek na metoo dvizenja i ostali iskriveni cancel trendovi, instantno ke se prosti od fudbalskata kariera makar u mu vrzal eden laganini shamar na pedercevo.

Zasluzuvase inace 'rkavac ovoj samo radi ona koa padna nadvor od teren, i glumese povreda i mu tekna deka e nadvor pa se dotrkala vnatre. Samo za zal mislam deka videovo se tolkuva ko plukanje, a ne deka se desilo toa, treba drug agol za da se nasladime, nekakva satisfakcija od vikendov da iame i nie.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.914
Поени од реакции
23.629
Шо убав синус му изданлоудира, ама тебе не ти се глеа

Ќе видиме дали на судиска комисија ќе им се види 6 или 8 меча :icon_mrgr:
Абе што ми е мене битно дали го ркнал или не?
Те цитирав затоа што ја видов снимкава вчера ама не гледам дали го ркна. Мислев има друга снимка.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.781
Поени од реакции
3.856
Za ova si u pravo

Прегледај го приврзокот 321498

U ek na metoo dvizenja i ostali iskriveni cancel trendovi, instantno ke se prosti od fudbalskata kariera makar u mu vrzal eden laganini shamar na pedercevo.

Zasluzuvase inace 'rkavac ovoj samo radi ona koa padna nadvor od teren, i glumese povreda i mu tekna deka e nadvor pa se dotrkala vnatre. Samo za zal mislam deka videovo se tolkuva ko plukanje, a ne deka se desilo toa, treba drug agol za da se nasladime, nekakva satisfakcija od vikendov da iame i nie.
Верните навијачи на милан ќе речат фотошоп
Автоматски споено мислење:

Абе што ми е мене битно дали го ркнал или не?
Те цитирав затоа што ја видов снимкава вчера ама не гледам дали го ркна. Мислев има друга снимка.
Ќе ти биде коа ќе добие бесплатни карти од федерација со супер поглед од јужна трибина за наредните 7-8 меча

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Хахахахах абе една победа на Јувентус и мртва победа на Милан со помош на судии и одма сите ќе освојуваат Скудето а Интер сеуште е 4 бода пред Милан и 11 пред Јувентус...
Diopterot slab ti e nekako.. aj vidi si tabela

Член од
10 јануари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
1.902
А како да дае гол некој тим ако не згреши противникот? Како да напраи акција и завршница без претходно да обезбеди посед на лопта?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.883
Поени од реакции
50.441
Za ova si u pravo

Прегледај го приврзокот 321498

Тотално небитно. Тодор е толку лабав и сигурен во машкоста и хормоналната избалансираност што може да со дозволи вакви заебанции како би се посмеале сите.

Малиот кепец со сурат на надркан статист од Наркос, што заборавил дека јајцата вчера му се имаа спуштено, мудро сочека Тодор да е вон домет, па тек после реши да се прави паљачо- миленик на интеристите т.е втор Матераци.
Секако ќе беше ставен во бонус, џабе збориме

Последно уредено:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Poklon gol ti e ona na Alexandro u 120 minuta protiv Inter u superkupot

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom