Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нема врска, има среќа што и Тодор и Милан како клуб се галантни господа и нема да го преувеличат овој немил настан. Да беше ова против парталине од Јуве, грдлево ќе заиграше во мај негде.
Па нема што да го казнуваат Лаутаро е мажиште го ркна, овој се врати и не направи ништо како пичкине кога викаат држи ме ќе го убијам, абе брат не дај боже да ме пуштиш готов е, и да татко ти е најслаб во цело 7а одделение...

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.739
Поени од реакции
5.675
Копилето чекаше да слези, па го плукна, кога му се врати се криеше зад цела клупа на Интер, како Џафери шо се криеше зад сдс ѓубрињата во собрание.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.883
Поени од реакции
50.440
Копилето чекаше да слези, па го плукна, кога му се врати се криеше зад цела клупа на Интер, како Џафери шо се криеше зад сдс ѓубрињата во собрание.
златна држава преебаа

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Првиот дел од сезоната еден период Милан и Наполи беа 7бода предност, не се палете многу.

Од сите екипи Наполи има најзаебан распоред до крајот, ќе биде ептен тешко да освојат титула, иако не е невозможно.

Јувентус на хартија ако помине позитивно со Аталанта би требало да има најлесен распоред до крајот, му останува само Интер.

Исто и Интер на хартија има лесен распоред до крајот, главна пречка е Наполи, во спротивно ако изгуби ќе треба да се помачи до крајот, и ништо нема да има загарантирано, со Милан имаше меч топка, не успеа да ја искористи, сега пак е отворена битката за Сериа А, поготово ако киксне со наполи, тогаш и официјално се е во игра.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Искрено ми се допаѓа ова што се случи...нека има таму жар и инает,кавги,тепачки...ми фали тој интензитет од едно далечно време каде што крв паѓаше на терените...фудбалот е машка игра а не да гледам примадони на теренот каде што после утакмица ќе се гушкаат и ќе се помират со поразот како ништо да не е...искарајте си таму мајки шајки...дерби е ова или што е.....не како денешните Арсенал или Манчестер Јунајтед од ПЛ каде си губат дерби и си се смеат...инает нула.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Види ги ти колку биле јаки Миланезите, до пред мечот со Интер, сереа крв никаде ги немаше, сега одеднаш никнаа како печурки и се удираат во гради како да освоиле титула.

Јас повеќе шанса и давам на Јувентус да освои титула сезонава отколку на овој умрен Милан, без компас без ништо.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.694
Види ги ти колку биле јаки Миланезите, до пред мечот со Интер, сереа крв никаде ги немаше, сега одеднаш никнаа како печурки и се удираат во гради како да освоиле титула.

Јас повеќе шанса и давам на Јувентус да освои титула сезонава отколку на овој умрен Милан, без компас без ништо.
Ве молам немојте вака, Милан до крајот на сезоната ке се бори за 4то место. Со овој ростер и доколку ги земеме во предвид енормните повреди најреално е да се надеваме на квалификации во ЛШ.

interlove

Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Ве молам немојте вака, Милан до крајот на сезоната ке се бори за 4то место. Со овој ростер и доколку ги земеме во предвид енормните повреди најреално е да се надеваме на квалификации во ЛШ.
273443748_331320738918193_5097068921382458673_n.jpg

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778

Дај бе да се договориме неколку души од нашиот фан клуб да напишеме дека сме најдобри, сите ќе ги тепаме, освојуваме титула, за да може дечкото да поентира конечно.

90% од коментарите на темава му се дека фановите на Милан се плашат да напишат дека очекуваат титула или да создава слика дека сите пишуваат дека ќе освои Милан титула, за да при лош резултат на Милан пробува да ги исмејува тие, често и измислени од него, очекувања. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom