Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јадев коа кучето ја излижа спермата на малиот.

Уште еден, четврт филм кој дополнително ми усложни се, moreover што Глен Клоуз па сега глуми во него, а и во Fatal Attraction. Затоа ги симнав сите за да ги изгледам одново и сега за сега ми се расчисти меморијата. 
Тоа е филм за поети Џонтра, сме поминале ја и ти покрај поет.Имам корона и ми беше страв дека ќе умрам поради компликации од гледање на Wings of Desirе пред да заспијам.
Од филмов единствено се сеќавам дека го имам љуштено на Рис Витерспун и Сара Мишел Гелар со таа убедлива 90-ти trademark фаца.P.S. Испадна дека Cruel Intentions е всушност очаен римејк на Dangerous Liaisons, кој исто така е очаен. За тие што не ги гледале - ич не ги гледајте!
Сара Мишел Гелар е бонбонче, даОд филмов единствено се сеќавам дека го имам љуштено на Рис Витерспун и Сара Мишел Гелар со таа убедлива 90-ти trademark фаца.
, ама Риси никогаш не била ништо посебно. Тука до душа дека малечка, пак личи на нешто, барем во телото, ама сега е страшна! А инаку, филмов има толку очајна глума што кринџав цело време дур го гледав. Не се сеќавам дали и кога прв пат го гледав имав такво мислење, ама па јас да застанам да глумам ќе одглумам подобро од ова. Човече, ко тие емисиите на MTV - "14 and pregnant" ми делуваше. Ко да го читаа текстот од некаде. Плус па и ко видов дека е римејк на Dangerous Liaisons кој и самиот едвај го преживеав... Значи ужас, тежок! Ама ако сака некој да ја „гледа“ Сара Мишел Гелар или некоја да го „гледа“ Рајан Филипи - тогаш би го препорачал. Инаку, не би сакал да умре некој од досада.Гледај го и The Legend of 1900, исто на Торнаторе, исто со музиката на Мориконе.
Мене ми беше малце послаб од Синема, јас вчера го гледав после толку време у букмаркс.
Кај бе го нашол Тим Рот ебате у ваква драма да глуми не ми е јасен, од толку актери што поубаво и поемотивно би го донеле ликот на Новеченто, овој Тим Рот покварениот го земал. Не може тој негов тастерски поглед да те натера да сочувствуваш.
Освен оваа замерка другото е топ. Истотака прекрасен и топол филм.
На Синема цимолев, на овој не. Не може Тим Рот да те расплаче.
Колеги, може ли некој да ми испрати линк од страна кај што можам да гледам филмови? Ако вака продолжам да симнувам секој ден ке го сјебам нетот.
Филмовите треба да бидат 1080р и превод, ангиски е доволно.
па на секој начин ти пак ке го сјебеш нетот дал симнувал или гледал онлајн
Сакаш да кажеш дека е исто ако симнам филм од 4гб. и ако го изгледам онлајн?
?