Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја сеа го гледав.28. Happiness (1998) - 7/10 Овој си го позајмив од Сикрет Санта темата, не знам кому му беше поклон, но беше ставена првата сцена која баш ми се виде хахахаха, па си реков ќе гледам нешто лајт. После тие први минути натаму веќе е WTF цело време. Не дека не сакам црни комедии, али ова е некој некст левел на црно. Не знам ни до оценкава како дојдов, не знам ни што да кажам за филмов.
И ја сеа го гледав.
Не е лош, ама некако спор со доста непотребни долги сцени.
Гадно е малце да се глеа Филип Сејмур Хофман како свршува.
Јадев коа кучето ја излижа спермата на малиот.
Има неколку смешни моменти.
Најгнасен делот со Бил Мејплвуд.
Го делам твоево мислење, и ми се свиѓа филмов и не ми се свиѓа истовремено хаха, али поштувам вакви идеи што оставаат простор за реприза и одново следење на ликовите.
ама некако спор со доста непотребни долги сцени.
Не зборев за должината на филмот ко целина тука за некои сцени кои ми се видоа долги, досадни и непотребни.130 минути не е долг филм, таман е. Не може филмот да трае 90 минути![]()
не тера да се запрашаме дали можеби постојат такви ликови помеѓу луѓето што ги познаваме, можеби некој таков лик ни е пријател/братучед/комшија.
Јадев коа кучето ја излижа спермата на малиот.
Добро е ја преживеав ноќта.
Имам корона и ми беше страв дека ќе умрам поради компликации од гледање на Wings of Desirе пред да заспијам.
Тоа е филм за поети Џонтра, сме поминале ја и ти покрај поет.Имам корона и ми беше страв дека ќе умрам поради компликации од гледање на Wings of Desirе пред да заспијам.