Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Прва ствар, го избегна прашањето као фегет, као и секогаш коа не си у право.

Второ, седам у ново лисиЌе дур не се раздени, идам јадам бурек со сирење и јогурт, играм фризби до 6 сабајле, и си идам дома да си легнам као човек, ова го праам последниве 3 лета.

На 7 години седев до 1 саат сабајле, а сега на 16 години несмеам да седам после 00 часот?

Сеа, да се вратиме на темата, кажи ми, што е лошо по човечтвото да седам ја после 00?

И, у твое маало, можат да те лупнат од земја и у 9 навечер, немора да те чекаат после 12, или, грешам?
брат...ти мешаш јогурт со кока кола :ha:
дрогата е забрането зш доста што ти прави тебе штета и на сите луѓе околу тебе ..не е нешто за фалење.. би дал се за да се иселам од маалото каде што живеам.....
у сред маало наркоман што нема пари ...стопира друг наркоман што украл нешто и продал. и има пари .. и ги сркил парите у гз мамето :tapp:
и сред маало го соблечува и му бара пари у цело тело дур и гз :tapp::tapp::tapp: и кажи тоа дали е добро? јбг ќе повратев дур пишував...а остај тоа друго што остваар шприцеви насекаде...можат и да украдат дете да продатат...тие коа немаат дрога се влагаат у транс и прават се и сешто... знам луѓе што жената ја продаваат за дрога.....

тоа за болдот:
тоа е забрането зш може да се случи нешто лошо тебе...добро за машките колку толку можат да се бранат малце..ама за девојки:?
брат ти викам 14 годишно девојка сред бел ден зимаат силувааат и ја враќаат ....ти ако сакаш седи до 6 кур го боли полицијата...ама после ако ти се случи нешто таткоти иде у полиција плаче ко пичка..вика не работите како што треба...мангупи шетаат по улици бла бла ...

како што кажав брат...законите се донесени според мислењето на повеќето луѓе...а знаеш дека секогаш постојат исклучоци што нема да се согласат.... а можеби не знаеш зш ти си еден од нив :toe:

Mr.InF3ction Не се задевај со GoD.HateUSaLL:nenene::nenene::nenene:
Xer-Bite_me.jpg

:ha::ha:

Со седење после 12 може да ми се деси нешо лошо мене, и затоа е забрането?

Епа ондак нека забранат поминување улица, пошо може да ме мавне кола.

Или возење ролери, пошо може да паднам.

И пак ми праиш маалски муабети, дрогата била ваква, наркомани у гз си брцале, затоа е забранета.
Била штетна по ова, била штетна по она, некој си апстрактен муабет.
Ти кажав, наброј ми по 5 лоши ствари у дрогите шо ти ги кажав, што се воедно и нај забранети на свет, па да продужиме со муабет.

Дрогата е забранета од 300 други причини кој ти неможеш ни да си ги замислиш, причини шо немаат врска со штетност по здравје и брцање у гз.

Со седење после 12 може да ми се деси нешо лошо мене, и затоа е забрането?

Епа ондак нека забранат поминување улица, пошо може да ме мавне кола.

Или возење ролери, пошо може да паднам.

И пак ми праиш маалски муабети, дрогата била ваква, наркомани у гз си брцале, затоа е забранета.
Била штетна по ова, била штетна по она, некој си апстрактен муабет.
Ти кажав, наброј ми по 5 лоши ствари у дрогите шо ти ги кажав, што се воедно и нај забранети на свет, па да продужиме со муабет.

Дрогата е забранета од 300 други причини кој ти неможеш ни да си ги замислиш, причини шо немаат врска со штетност по здравје и брцање у гз.
Не сум експерт за дрога ...прашај ги наркоманите у форумот ( ако ги има ) .... и како што кажав.. ако сакаш скокни од вардар..курац го боли на полицијата :ha: знаеш како 14 годишни дркачи...кога мама и тато се обидуваат да помогнат...тие викаат не не ми треба ваша помош...можам сам... и на крај се заебувааат....its same with you.. само што уште не си го јадел...ако живееш у маало на светци.. каде што седите у парк си праите муабет... баш ми е мило би сакал и тука да е така..ама за жал не е така секаде....

Не сум експерт за дрога ...прашај ги наркоманите у форумот ( ако ги има ) .... и како што кажав.. ако сакаш скокни од вардар..курац го боли на полицијата :ha: знаеш како 14 годишни дркачи...кога мама и тато се обидуваат да помогнат...тие викаат не не ми треба ваша помош...можам сам... и на крај се заебувааат....its same with you.. само што уште не си го јадел...ако живееш у маало на светци.. каде што седите у парк си праите муабет... баш ми е мило би сакал и тука да е така..ама за жал не е така секаде....

Ама таму кај шо не е, не е битно дали е 12 саат вечер, или 2 саат поручек, пак си го јадел.

Ама таму кај шо не е, не е битно дали е 12 саат вечер, или 2 саат поручек, пак си го јадел.
па сеа овој момент и метеор може да ти падне у глава :wink:
читај погоре сред бел де крадат девојка и силуваат...затоа треба да сме внимателни...и ако се замислуваме типаци дека никој не ни може ништо...секогаша отмајчин има помајчин :toe:

Наркоманите, па, Особено Они, не се експерти за дрога.
Затоа и Се наркомани.

Пошо, не си експерт, ондак, седни, читни нешто, од корист ќе ти е, веруј.

читај погоре сред бел де крадат девојка и силуваат...затоа треба да сме внимателни...и ако се замислуваме типаци дека никој не ни може ништо...секогаша отмајчин има помајчин :toe:

Епа нека ти забранат да живееш, пошо е штетно по тебе и по човечтвото.

^
|
|

Не ме сваќај погрешно, ова е твојата логика, не мојата.

Сред бел ден ограбуваат банки и продавници, нека им го смалат работното време од 8 до 10 да работат, за да избегнат грабежи.

Лоша ти е логиката.

Вие ако мислите дека со секое излегување нешто ќе ви се случи тогаш дома отворете го фрижидерот за длабоко замрзнување, влезете во него и замрзнете се, чекајте да дојдат подобри времиња кога ќе нема дрога, метеори, автомобили, силување...и тогаш продолжете го својот живот!
Некој не те тера да се дрогираш, ако почнеш имаш на почетокот време да се вратиш назад а потоа нема враќање, дрогата ја зимаш ти самиот, никој не ти го става шприцот во вена.
Треба малце само да си чукнеш добро во таа тиквата на рамињата и немаш проблем батка.
Ај толку од мене...

за да си се заштитиш УВЕК уз тебе ладно оружје.. :)
марата не да не треба да е забранета ама ај...само да се серело... како иу да е...ја сум за легализирање на марата...пред се..друго неам пробуено па не зборам...муабетот не е штетна...марата у никој слуќај...така да...а под дрога за мене е коката, хашишот и такодаље...значи пази за што се праи муабет :D

Сред бел ден ограбуваат банки и продавници, нека им го смалат работното време од 8 до 10 да работат, за да избегнат грабежи.

Лоша ти е логиката.
неам никаква логика...сред бел ден се случуваат многу работи....но поголем ризик имаш навечер отколку сред бел ден

Вие ако мислите дека со секое излегување нешто ќе ви се случи тогаш дома отворете го фрижидерот за длабоко замрзнување, влезете во него и замрзнете се, чекајте да дојдат подобри времиња кога ќе нема дрога, метеори, автомобили, силување...и тогаш продолжете го својот живот!
Некој не те тера да се дрогираш, ако почнеш имаш на почетокот време да се вратиш назад а потоа нема враќање, дрогата ја зимаш ти самиот, никој не ти го става шприцот во вена.
Треба малце само да си чукнеш добро во таа тиквата на рамињата и немаш проблем батка.
Ај толку од мене...

Затоа си седам надвор, и после дванаес, тапа закон е тоа. :)

за да си се заштитиш УВЕК уз тебе ладно оружје.. :)
марата не да не треба да е забранета ама ај...само да се серело... како иу да е...ја сум за легализирање на марата...пред се..друго неам пробуено па не зборам...муабетот не е штетна...марата у никој слуќај...така да...а под дрога за мене е коката, хашишот и такодаље...значи пази за што се праи муабет :D

И ја сум за легализирање иако не сум конзуматор, ги знам ефектите и нуспојавите. :)

неам никаква логика...сред бел ден се случуваат многу работи....но поголем ризик имаш навечер отколку сред бел ден

Ризикот е ризик, дали преку ден дали навечер, ако некој ти се навртел, си го јадел, дали во 12 сабајле или 12 вечер исто се фаќа, нив не им мења ништо тоа. Тие шо прават проблеми се најчесто со грб добар, такада и да ги фатат ништо нема да им биде. Статистички гледано повеќе рекети се прават дење него ноќе.

Дрогата како да е легализирана, ја има на секој чекор!

Не сум за легализација на секоја дрога. Потешките дроги и треба да бидат забранети, од општа причина, убиваат.

Ама ја забрануваат марихуаната, салвијата и сличните. А цигарите не се забранети. Во ист кош се сите тие, иако цигарите се со најслаб ефект. Тие ствараат зависност, а марихуаната не. :)

ама у скопје да те фати алфа со тоа има да ти се одмили животот...
Како што гледам се изнафаќаа алфите, ама ташаци голи :vozbud::pos2:

Не сум за легализација на секоја дрога. Потешките дроги и треба да бидат забранети, од општа причина, убиваат.

Ама ја забрануваат марихуаната, салвијата и сличните. А цигарите не се забранети. Во ист кош се сите тие, иако цигарите се со најслаб ефект. Тие ствараат зависност, а марихуаната не. :)
Епа батка тогаш дојди да живееш во Струмичкото село Добрејци, таму ништо не е забрането :vozbud:.
Не знам дали го имаш слупнато некаде тоа клипче од Канал77 кога едно типче од Добрејци се јавува на радиото во врска со легализацијата на марихуаната, преслушај го аудио клипчето и пукни од смеа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom