Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Истото сакав да го пишам, кај Конте ова нема да се случи па макар последно да е. Инзаги ја преслика Милан-Лацио од лани.
Дортмунд - Интер 0:2 3:2 му се има случено на Конте ама ок ова полошо е...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778
Што има врска што изгубиле, сигурно сеуште никој ги нема надиграно.:coffee:

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.739
Поени од реакции
5.674
Дедо Жиру :cuc:
Ама сувишно е сада све, ја еба работата копилето на 17ти први.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Милан очаен во прво ама во второ поштено си ги надиграа Интер и победија, далеку од завршена работа или дека сега Милан е магично фаворит ама ќе треба да се види од што е направен овој Интер без Конте во ваков пекол распоред што следува.

За крај господинот Пиоли, мирно и рутинирано во второ - мастерклас!

Attachments

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..
Интер, не може дерби натпревар да добие цела сезона. Џабе е играта, џабе е победи против малите, ако не земаш бодови против конкурентите. Секогаш е добро одиграна утакмица, со неколку индивидуални грешки што кинат бодови. Тоа е сезона на тим на второ место што завршува. Реално.
Среќа е што и Милан и Наполи се издишани екипи. Да беше во лигава Јувентус од 2017 година, ќе можеа веќе да планираат прослава на титула.

Борбата за титула е скроз отворена. Не знам зошто некои броеа со колку бодови Интер ќе освои, уште во месец Јануари. Да ја изгуби Интер утакмицата и со Наполи, плус имаат и гостување во Торино кај Јуве и ете ја стопена предноста.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.387

На свои 37 години сеуште бриЉира и му нема рамен, дефинитивно најдобар голман во Серија А, последни 10 години и топ 3 Светски голман...

Само правите фудбалски незналици можат да серат ваков голман, штета што се присутни и во фан клубов...
Таќе да си знаете фудбалски незналици

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.134
Поени од реакции
46.141
Премногу арогантност покажуваат одредени навиваачи на Интер, несфатливо бајаги со оглед дека нештата не се розеви ко у Сити на пример или Баерн.
Три пати се послаби од лани (гајле ми е каква е конкуренцијата), имаат лоша клупа и алтернативи, и посебен акцент треба да се стави на средината која е составена само од тројца добри играчи, стартерите, толку. Гаљардини, Весино и Видал да ги споиш пак нема да искочи доволно добар играч за тимов у моентов.

Гледам некое задоволство од меркатово зимоска ?!? Даден е сенси кој иако беше инвалидизиран, беше единствена алтернатива која одговара на фудбалот на Инзаги за средината, а донесен е ... никој. Со хакан, барела и броз на три фронта у ниедно сценарио нема да се издржи зашто фудбалов на Инзаги многу ги троши фудбалерите, Брозович до сезонава никад не бил седнуен на клупа у тек на меч, сезонава неколку пати веќе тоа се деси. Прв пат ќе се осудам да кажам дека Марота усра у едно меркато кај нас кое може многу да не кошта на крај, Госенс е супер играч, али е повреден моментално и не се знае кога ќе се врати, приоритет требаа да стават на средина уз задржување на Сенси бар до Јуни, нарочито што Барела им е изгубен двете со Ливерпул ама ова скроз го изигнорираа од управата на тимот изглеа.

Инзаги како тренер повторно покажува големи слабости, не зборам за тоа демек се бранел и чувал водство зашто тоа не е точно, он не ни знае да чува водство никад тоа не го праел, со Лацио секоја сезона над 50 голови примаше, едноставно му издишаа играчите ко што беше случај и со Јуве и во останатите големи натпревари кои се физички доста захтевни. Али крив е што на 1-0 прими гол од контра 6 на 3, ова е недопустливо, несфатливо и катастрофално за било кој калчо тим, ова ни Венеција не би си го приуштиле.

Милан заслужено си доби, презаслужено, честитки до навивачите, сезонава ќе е претешка за сите, тоа и го очекував, али денес зицерот што го имаа Интер а не го искористија може многу да ги кошта јер је прв меч од оној тежок период кој допрва следи за нив во кој наместо да влезат поопуштени, испаѓа дека ќе газат на апла тенок мраз.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.975
Поени од реакции
6.848
Хихинтер.....и хихихинзаги.... :icon_lol:

Пак се Интер фаворити за титула али ако ја изгубите од овој Милан треба да има по некој избришан акаунт....на толку мавање у груди цела сезона на темава.....ако не друг бар Тролејбусот....типот уште не знам дали трола или е сериозен со постовите :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom