Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ја ќе го кажам, тоа што го викав и во првиот дел од сезоната. Милан е тим со најголеми муда во цела лига. Дечките не се откажуваат до крај, што и да се случи.
Ако вака продолжат до крај, веројатно и најмногу ја заслужуваат титулата.

Инзаги......Пиоли со пола повреден тим те работи. :facepalm:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.693
Поени од реакции
115.399
Честитки Миланези, заслужена победа. Интер многу подобар во прво, Милан во второ и ради пичкарскиот пристап на Инзаги и лошите измени скроз заслужена победа. Би било добро само Тео да умре од најретката врста на рак распаѓајќи се во најголеми болки, другото е ок.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.360
Поени од реакции
14.778
Колку што можам да видам, главен проблем е Инзаги што ставил резерви во финишот.

Замисли да требаше цела сезона да мора да игра со резерви, како и многу други клубови. ? :icon_lol:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Господинот Жиру не дозволи ни прамен од косата да му се помести вечерва. :kafence:
Првото полувреме беше ужасно, но сосема заслужено ја свртивме утакмицата. Не мислев дека ќе речам, но Диаз за првпат имаше некаков удел во важен натпревар.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.203
Поени од реакции
18.311
Ернандез како му се издуши на крајот на Дамфриз :pos:

Генерално подобар Интер, со тоа што направија клучна грешка и на 1-0 помислија дека утакмицата е завршена. Не го сфаќам вадењето на Перишиќ и Чалханоглу, како само да се направи измена.

Мислам дека секоја споредба на Инзаги со Конте пропаѓа во вода.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ја ќе го кажам, тоа што го викав и во првиот дел од сезоната. Милан е тим со најголеми муда во цела лига. Дечките не се откажуваат до крај, што и да се случи.

Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.667
Поени од реакции
14.545
Не ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати
Од блиску иде каменот.

Толку е приказната.

Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.694
Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..
јадење го*на да не речам мрс*ње му*а, Милан беше покраден со Специја !!!

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916

Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so niv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Мислам дека секоја споредба на Инзаги со Конте пропаѓа во вода.
Истото сакав да го пишам, кај Конте ова нема да се случи па макар последно да е. Инзаги ја преслика Милан-Лацио од лани.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.663
Поени од реакции
7.307
Maks Alegri kako za prv pat ne pisa vo temata nesto protiv Inter, kako za belja izgubivme, da pisese koga gubevme kje dadevme gol.
Toa se tie prokleti usti na forunov, Maks Alegri i Tribiani.:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom