Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.929
- Поени од реакции
- 23.387
Ќе го фалим свака недеља чим таќеKontra efekt.
Ќе го фалим свака недеља чим таќеKontra efekt.
Pu,pu, ne vazi vekjeЌе го фалим свака недеља чим таќе
Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..Ја ќе го кажам, тоа што го викав и во првиот дел од сезоната. Милан е тим со најголеми муда во цела лига. Дечките не се откажуваат до крај, што и да се случи.
Ако вака продолжат до крај, веројатно и најмногу ја заслужуваат титулата.
Инзаги......Пиоли со пола повреден тим те работи.
Од блиску иде каменот.Не ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати
јадење го*на да не речам мрс*ње му*а, Милан беше покраден со Специја !!!Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..
Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so niv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..Ја ќе го кажам, тоа што го викав и во првиот дел од сезоната. Милан е тим со најголеми муда во цела лига. Дечките не се откажуваат до крај, што и да се случи.
Ако вака продолжат до крај, веројатно и најмногу ја заслужуваат титулата.
Инзаги......Пиоли со пола повреден тим те работи.
Истото сакав да го пишам, кај Конте ова нема да се случи па макар последно да е. Инзаги ја преслика Милан-Лацио од лани.Мислам дека секоја споредба на Инзаги со Конте пропаѓа во вода.