Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Polos angliski od mojot ..Да се нашалиме уште малце.
![]()
Дортмунд - Интер 0:2 3:2 му се има случено на Конте ама ок ова полошо е...Истото сакав да го пишам, кај Конте ова нема да се случи па макар последно да е. Инзаги ја преслика Милан-Лацио од лани.
Site znaeme deka Konte ne go biva za LŠДортмунд - Интер 0:2 3:2 му се има случено на Конте ама ок ова полошо е...
Интер, не може дерби натпревар да добие цела сезона. Џабе е играта, џабе е победи против малите, ако не земаш бодови против конкурентите. Секогаш е добро одиграна утакмица, со неколку индивидуални грешки што кинат бодови. Тоа е сезона на тим на второ место што завршува. Реално.Najrealno do sega inter pokaza pobednicki karakter i oni bar do sega ja zasluzuvaat titulata .. nesto nalik Juve koga dominirase i gi pleskase malite ekipi, bukvalno gi dominirase... Inter i da izgubi od site konkurenti, pak ke gi slapaat maleckite i ke osvojat.. sto deka muda milan pokazale, koga gubat od specija, napoli isto od malite gubat.. ali ke vidime do kraj na sezonava, definitivno denesnava pobeda na milan nisto ne znaci ako slednata primer so kaljari (nz dali so jiv igraat, samo primer davam) ja kiksnat..
![]()
На свои 37 години сеуште бриЉира и му нема рамен, дефинитивно најдобар голман во Серија А, последни 10 години и топ 3 Светски голман...
Само правите фудбалски незналици можат да серат ваков голман, штета што се присутни и во фан клубов...