- Член од
- 6 ноември 2014
- Мислења
- 4.121
- Поени од реакции
- 10.029
Дај глеј фудбал не се бламирај жити сее ова е тоа судење пред 5 минути истиот фаул без жолт за санчез сега истиот фаул и жолт за брахим
Дај глеј фудбал не се бламирај жити сее ова е тоа судење пред 5 минути истиот фаул без жолт за санчез сега истиот фаул и жолт за брахим
И овде имаше фаул. Му ја скрши кичмата на Де Фрај.Ајде чим не можат регуларно нека местат со судии...
Чист фаул над Санчез
Чекај. Има време. Ништо чудно да се изглупира одбраната.Честитки за миланезите.
Срамотилаци...
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
То е то...се знаеше дека ќе сврти еднаш за нивНе ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати
Нема што да бара господинот Инзаги сеа.Чекај. Има време. Ништо чудно да се изглупира одбраната.
Од тоа што знам стандарт е тоа за Инзаги. Висок интензитет до 70 мин после скроз паѓа тимот. Мора тоа да го поправи.Нема што да бара господинот Инзаги сеа.
Може да се ебе у гз ама потивко зш планирам да си легнам.
Шала на страна,ова што го играинтер ,адњиве 15 минути не е ни за бод,камо ли поише.
Нема што да бара господинот Инзаги сеа.
Може да се ебе у гз ама потивко зш планирам да си легнам.
Шала на страна,ова што го играинтер ,адњиве 15 минути не е ни за бод,камо ли поише.
Dzabe intezitetot, loso izmenadzirano e vtoroto poluvreme. Povlekuvanje bez potreba. Isto kako Juvemtus u prva polusezona, ama bash isto, togas gol primija od penal. Copy paste e toa vtoro poluvreme so ova denes.Од тоа што знам стандарт е тоа за Инзаги. Висок интензитет до 70 мин после скроз паѓа тимот. Мора тоа да го поправи.