Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

castle-nathan-fillion.gif

каков ремонт им спремаат Интер у 6.. не ми ни се гледа дербиво со Калулу и Ромањоли на штопери, 3-0 чисти точен резултат.. уплатете дур сум ви ја кажал у задње време ми иде со прогнозиве :pos:

Не ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати

Не ги потценвајте толку Милан...ги напрајвте аматери небаре...не се случајно таму каде што се...плус ве заслепија последните лоши резултати а во двата натпревари беа подобар противник и немаа среќа...сега можи да му се врати
Daj boze

Мислам дека Интер би требало лесно да победи вечер, едноставно многу се подобри од Милан. Првата утакмица беше малку специфична, на 1-1 и двете се исплашија од пораз и застанаа, но Инзаги треба да биде свесен дека вечерва има меч-топка, која ќе го доближи Интер до Скудето за едно 50%.

Последно уредено:
Мислам дека Интер би требало лесно да победи вечер, едноставно многу се подобри од Милан. Првата утакмица беше малку специфична, на 1-1 и двете се исплашија од пораз и застанаа, но Инзаги треба да биде свесен дека вечерва има меч-топка, која ќе го доближи Интер до Скудето за едно 50%.
Мондо е се што Трибиани требаше да биде :D

Ме интересира информација колку време од овие 20 минути има активна игра. Би рекол максимум 5 минути.

криминалното судење продолжува нереално е колку е бедна лигава
Не,продолжува бедната игра и глумењето на примадоните твои.
Ако бараш пенал за она,фрли се у вардар сместа.

Не беше пенал. Ама дерби е да му ебам мајката остај ги да се тепаат малце, на секоја минута фаул суди.. прелош меч.

Не,продолжува бедната игра и глумењето на примадоните твои.
Ако бараш пенал за она,фрли се у вардар сместа.
пенал не беше , 18 минута фаул недосуден над калабрија, непостоечки жолт за ромањоли, ако е тоа жолт тогаш и дамфрис требаше да си добие
Автоматски споено мислење:

Салемакерс најбољи играч на Интер до сеа
кеси невидлив

Не беше пенал. Ама дерби е да му ебам мајката остај ги да се тепаат малце, на секоја минута фаул суди.. прелош меч.

Како да ги остае кога лежа ка пичке и Тео и Дамфрис и Џеко на сваки контакт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom