- Член од
- 2 февруари 2022
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 31
Кај што им е падната доминацијата на фудбалскиве терени, уште маркетинг доминацијата да падне и капут сте тотално.Не е шала, инаку ќе им падне марктрнг доминацијата во Англија.
Кај што им е падната доминацијата на фудбалскиве терени, уште маркетинг доминацијата да падне и капут сте тотално.Не е шала, инаку ќе им падне марктрнг доминацијата во Англија.
Е тука не се даваме работат нашите прекувремено да има финансиски успех а фудбалскиот ако закачант нешто браво за тимот.Кај што им е падната доминацијата на фудбалскиве терени, уште маркетинг доминацијата да падне и капут сте тотално.
Уште не суден, цел фудбалски свет го осуди - секоја чест. Сигурен сум дека не е скроз чист, ама моментално бар нема никаков доказ дека направил се што вика тоа курвичето (курвиче е, да не се лажеме) дека направил.
Од кај знаеш?курвичето (курвиче е, да не се лажеме)
Види види види, како ме курчат вакви ликови еј... Значи другар ти е куртону еден, не викам да го браниш и правдаш, верувам сигурно не се согласуваш со неговите постапки и дела, ама не кур мора да го напаѓаш јавно за да собираш поени од менталната woke секта или као и да се викаат овие модерни претеризми.Прво Рашфорд, најпреценетиот фудбалер во Англија моментално, јавно во нападна (индиректно) со постот на инстаграм. Ваљда му падна камен од срце дека нема да му го земе местото во прв тим.
И ова, еј уау Манчестер браво, секоја чест.Го тргнаа од ФИФА, сега и Јунајтед ќе ги враќал дресовите хаха Ме интересира, дали ќе ги враќаат и дресовите од Роналдо, Ван Перси, Еванс (ако некој купил уопште таков), итн...?
Види и инстаграм и доволно е xDОд кај знаеш?
Исти ѓаол ти е тоаИ сеа, ништо чудно овие да ја спремаат одбраната со тоа што овој е црнец, баш ме интересира, црнец вс жена.
Ти оди чади си џоинт и јади тутку, батали фудбал и маркетинг.Кај што им е падната доминацијата на фудбалскиве терени, уште маркетинг доминацијата да падне и капут сте тотално.
Добро, Брајан Робсон од Битола.Ти оди чади си џоинт и јади тутку, батали фудбал и маркетинг.
Oko mene gandža, svuda gandžaДобро, Брајан Робсон од Битола.
Рагник: Марсијал одби да е со тимот - Марсијал лично демантира после некој саат.
Рагник: Лингард побара да не е со тимот - Лингард лично демантира после некој саат.
Да да ептен, Вуд лопатарот 33м и Бруно Гимараеш од Лион 44м.Њукасл им го земале техничкиот директор на Брајтон, инаку доста способен лик. Ми се допадна изборот на тренер, а паметно ги пополнуваат и другите позиции во клубот.
Веднаш нема да привлечат играчи како Мбапе и Халанд приоритет им е опстанок.Да да ептен, Вуд лопатарот 33м и Бруно Гимараеш од Лион 44м.