Koga davam gas na kolata istata zaseckiva, najmnogu se osejka na 3ta 4ta brzina koga se dava gas da se ubrze odma zaseckuva nekogas i u 5ta koga vozam na avtopat ke i tekne da zasecka. Sto moze da e makata lamela,dizni,kocnici?
да да и фаровите се пројектор би халогени не се рефлекториПроблеми не прават барем засега, инаку мора канбус на повеќето возила од 2005 г. па наваму.
И земи купи подобри ледови, да светат кај шо треба на патот а не во очите на тие што идат одспроти, освен ако не си шабан, тогаш оправдано се ти е...
Treba da se aktivira bord kompjuterot. Cepkano e nesto i zato nevadi podatok.Начин за проверка на масло во автоматски менувач?
За Форд сопствениците:
Во мени кога одам да ресетирам податоци за здравје на маслото (Engine Oil Health) не ми дава ништо, го ресетирам и пак не ми исфрла податоци а на Јутуб налетав на видеа кај што ти покажува процент на истрошеност на маслото во моторот
Исто така не можам да изберам опција за подесување на светлата дали ми е Left Hand Traffic или Right Hand Traffic. Не прифаќа ни една ни друга команда
Фала на сите што дадовте совет за Мондеото претходниот пат, се одлучив да го земам па ќе видиме како ќе се покаже
Topla preporaka za Taxo - Skopje (ne se bas eftini mene za eden prozor okolu 25evra mi zemaa na mazda 3, ama odlicno zavrsena rabota i dobivas 6 meseci garancija)На Opel Corsa C со 3 врати прозорците не се затвараат правилно. Електрични се, при затварање стигнуваат скоро до крај, но пак се враќаат надолу.
Најверојатно нешто е искривено бидејќи со рачна помош со кревање и исправање на стаклото се креваат и затвораат до крај. Прво беше само на едната врата, па и на другата.
Каде во Скопје може да се проверат и поправат?
Си поминал и ефтиноTopla preporaka za Taxo - Skopje (ne se bas eftini mene za eden prozor okolu 25evra mi zemaa na mazda 3, ama odlicno zavrsena rabota i dobivas 6 meseci garancija)
Boris Trajkovski 90, Skopje 1000, North Macedonia
a mislev deka jas skupo sum pominalСи поминал и ефтино
Во Автокоманда кај надвозникот, за слична работа ме обричи 2500
Што е најтрагично ги нема доволно, и работната рака ќе оди уште нагореa mislev deka jas skupo sum pominal
I treba da ide ako me prasas mene, IT so prihodi u mkd se otideni u vselenata primer a nekoj zanaetcija edvaj krpi kraj so krajШто е најтрагично ги нема доволно, и работната рака ќе оди уште нагоре
Дури и за најбанални работи, кои ги правеле пред мене за 10-15 мин, во Скопје немам поминато под 1000 денари.
Во помалите градови уште се наоѓа по некој со понормални цени, иако и таму голем дел забегуваат.
Чепкано во смисла кај маслото некој сензор?Treba da se aktivira bord kompjuterot. Cepkano e nesto i zato nevadi podatok.
Малку се слични , но само подвозјето и поставеноста на моторот се различни и менувачот се различни поради поставеноста на моторот и бучавата при голема брзина се различни. Значи исто е ама не е исто дури и електриката се од различни фирми едното е од Грундинг а другиот Блаупункт мислам на фабричкото радиоНекој совет или искуство околу VW Пасат Б6 или Голф 5, не под 2006/07 година....
Дилемата меѓу тие две, знам носат ист мотор, скоро се исто му е, внатрешно нешто ентериерот различен, или пак друго возило, преферирам да е дизел....