- Член од
- 7 април 2015
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 1.704
Има ли Арена Премиум канали?Од денес на ДВБ-Т технологијата се достапни 4 нови тв канали.
M1 Film
M1 Gold
Cinemax
Cinemax 2
Има ли Арена Премиум канали?Од денес на ДВБ-Т технологијата се достапни 4 нови тв канали.
M1 Film
M1 Gold
Cinemax
Cinemax 2
Моментално не се достапни само арена 1-5Има ли Арена Премиум канали?
А синестар ги исклучија ги нема. Овие се на нивно место.Од денес на ДВБ-Т технологијата се достапни 4 нови тв канали.
M1 Film
M1 Gold
Cinemax
Cinemax 2
Штета таму одат најдобрите утакмици, а таму ќе оде и ЛШ сега во февруари, подобро да ги нема Арена 3,4,5 и на нивно место да ги стават Арена Премиум.Моментално не се достапни само арена 1-5
Da i jas mislam isto moze da se stavat arena 1 2 3 i arena premium 1 2 3. Ovie od A1 ne vlozuvaat nisto vo dvbt tehnologijata.Штета таму одат најдобрите утакмици, а таму ќе оде и ЛШ сега во февруари, подобро да ги нема Арена 3,4,5 и на нивно место да ги стават Арена Премиум.
Немаат простор за нови канали. Мора да гасат едни за да пуштат други.Изговор им е немале толку корисници на двб-т за да инвестираат
Imaat oni nogu kanali za gasenje koi sto uopste ne se gledaat i bezveze stojat tamu ama ne se interesiraat voopstoНемаат простор за нови канали. Мора да гасат едни за да пуштат други.
IPTV листа од Али Експрес е нелегално, господ знае од кој листи се каналите земани.Imaat oni nogu kanali za gasenje koi sto uopste ne se gledaat i bezveze stojat tamu ama ne se interesiraat voopsto
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 321007
IPTV lista za 3 meseci za samo 450 den od ali express, za nedela dena ako e se super moze slobodno da ja frlam antenata i onaka koristev antena samo u edna soba, sigurno nema da slusam muzika na dm sat
Drži ja antenata za sekoj slučaj da nema internetImaat oni nogu kanali za gasenje koi sto uopste ne se gledaat i bezveze stojat tamu ama ne se interesiraat voopsto
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 321007
IPTV lista za 3 meseci za samo 450 den od ali express, za nedela dena ako e se super moze slobodno da ja frlam antenata i onaka koristev antena samo u edna soba, sigurno nema da slusam muzika na dm sat
Да но бар имаш избор да си бираш пакет со канали, сакаш ХБО сакаш Арена Спорт, а кај Телеком џабе секој пакет посебно, еве сега во Август ќе има Премиер Лига на Арена и веќе најавија нови канали (веројатно Арена Премиер) кои секако ќе ги стават во нов пакет за дополнителна претплата, еве 200 денари за премиум плус 200 за премиер, најди му крајот. А кај А1 за 1200 денари имаш побрз интернет 50/10(преку ВДСЛ/Досцис), можност да си избереш 2 пакети сам (пример Арена и ХБО). Е сега Телеком се подобри во Л пакетот, пошто им е Интернетот оптички и повеќе канали во Л. За буџет опција е сеуште подобар А1.Се тоа убаво со новите канали ама шо ги гасат старите тоа не чини....ево Евроспорт,Дискавери ги вратија на Телеком,овие абер немаат...само арениѕе им се светла точка....точно дека немаат простор за нови канали,ама да инвестираат во ДВБ Т 2 би им било поисплатливо,ем повеќе канали,со тоа и повеќе корисници,и во предност се пошто не треба да влечат кабли по цел град....ама да знаат тоа да го искористат
Да,ако користиш услуги преку кабелска,тогаш услугите се ок,има побрз и постабилен интернет30/5 мбпс,повеќе канали околу 100,додека во градовите кај шо нема кабелска од А1 услугата им е КАТАСТРОФА...нетот 8/1 мбпс,и тоа кога е добар кога нечини,канали 48 соси овие 12 слободните како Мрт,сител канал 5....и која е логиката претплатата е иста....Да но бар имаш избор да си бираш пакет со канали, сакаш ХБО сакаш Арена Спорт, а кај Телеком џабе секој пакет посебно, еве сега во Август ќе има Премиер Лига на Арена и веќе најавија нови канали (веројатно Арена Премиер) кои секако ќе ги стават во нов пакет за дополнителна претплата, еве 200 денари за премиум плус 200 за премиер, најди му крајот. А кај А1 за 1200 денари имаш побрз интернет 50/10(преку ВДСЛ/Досцис), можност да си избереш 2 пакети сам (пример Арена и ХБО). Е сега Телеком се подобри во Л пакетот, пошто им е Интернетот оптички и повеќе канали во Л. За буџет опција е сеуште подобар А1.
Да мора да ја прошират мрежата има многу места каде се недостапни, во Скопје и поголемите градови се добри. Мислам дека секако ќе прејдат на Експлор ТВ, преку мрежата на Телеком, нема да се замараат со двб т.Да,ако користиш услуги преку кабелска,тогаш услугите се ок,има побрз и постабилен интернет30/5 мбпс,повеќе канали околу 100,додека во градовите кај шо нема кабелска од А1 услугата им е КАТАСТРОФА...нетот 8/1 мбпс,и тоа кога е добар кога нечини,канали 48 соси овие 12 слободните како Мрт,сител канал 5....и која е логиката претплатата е иста....