Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
МСВ по твојов коментар едно ќе ти кажам - СО ГОСПОД НАПРЕД!
Ја не реков - Деца не зимајте ништо.. Затоа што и ја зиам..
Ова го пишав за друго нешто да кажам - СО ПАМЕТ!!!
Муабетот е нема со памет, без памет се зима и без него се завршува, ако зимаш тоа шо мислам дека зимаш, за друго само ќе се насмеам :smir:
Према твоиве години, не ти треба тој имиџ на џанак шо си го ствараш, пошо не си кул.

1. Што мислиш дека зимам?
2. Од каде по мојот погорен пост виде дека се обидувам да створам имиџ на џанак?
3. Сигурен си дека добро ме протолкува?

Муабетот е нема со памет, без памет се зима и без него се завршува, ако зимаш тоа шо мислам дека зимаш, за друго само ќе се насмеам :smir:
Према твоиве години, не ти треба тој имиџ на џанак шо си го ствараш, пошо не си кул.

Добро кај примети жити се дека девојчето има имиџ на џанак...шо ако повремено пуши марихуана и значи дека е џанак нели...значи еве доказ колку само не знаеш ништо во врска со овие работи...а, го прочита ли поубаво нејзиниот пост за да даваш ваков коментар...прво прочитај го и протолкувај поубаво шо навистина сакаше да каже па тогаш реплицирај и...

Јас не навредувам никого, јас само им ја опишувам на сите дефакто ситуацијата, подетално на молекуларно ниво не се симнувам бидејќи само малку ќе разберат од тоа што ќе го кажам. Е сега ако тебе фактите те навредуваат тоа е твој а не мој проблем.
Дечките какви се не знам треба лично да ги запознаам.Што се однесува до Манга и сите останати кои се 19 и нагоре години неможам а и нема намера да ви солам памет бидејќи сте доволно возрасни магариња за да сте свесни во што се впуштате, а на апла малолетници како girlll која со нејзините 15 години и да сака неможе да е доволно созреана и свесна сама за себе ќе им солам памет колку можам бидејќи до кај 18-19 години се оформува личноста, после тоа тешко иде.

Абе шо сакаш да докажеш со твоите километарски постови во кои користиш медицинска терминологија ...па добро тоа студираш тоа ти е струката ама 90% од форумот немаат никакви допирни точки со тоа бе чоек...ако е за така тато е доктор по општа медицина и шо треба сега да го викнам него тука да го седнам пред ком. и он да ти ги реплицира мислењата...ај размисли малку дали не сум во право...

Значи ... јас сум против земање на било каков вид дрога... и не ми е јасно какво е то уживање и расположение шо можи да се постигни само со земање дрога,а во нормални услови не можи...нема безопасни дроги,има само полесни и потешки ... се почнува со полесни,па се преминва на потешки,па на уште потешки... и на крајот се завршува во гроб ... така да ако има некои на форумов шо земаат полесни дроги... берете памет дури не е касно ... а ако има такви шо земаат потешки дроги... патот под нозе и право во установа за одвикнување од зависности... толку од мене... фала на вниманието.

Каков црн памет при земање дрога.
Навистина, мојон драг домаќин меѓудругото има една многу фина мисија: да го натера светот да ја сфати разликата меѓу УПОТРЕБА и ЗЛОУПОТРЕБА на истава.
Ама ја, мислам, дека е сфе, едноставно нели, ЏАБЕ МУАБЕТ.

Muabetot deka od polesni se preminuva na poteski drogi zavisi od karakterot na toj so konzumira . Ima mnogu luge koi dolgogodisno konzumirale polesni drogi i ne preminale na poteski . Ako covek znae sto saka i sto bara od drogata togas si e usmeren i znae sto konzumira , pri site drugi varijanti rezultatot e propast .

Muabetot deka od polesni se preminuva na poteski drogi zavisi od karakterot na toj so konzumira . Ima mnogu luge koi dolgogodisno konzumirale polesni drogi i ne preminale na poteski . Ako covek znae sto saka i sto bara od drogata togas si e usmeren i znae sto konzumira , pri site drugi varijanti rezultatot e propast .

Убаво кажано се согласувам...ама гледаш дека мнозинството не се согласува со ова и не се одрекуваат од нивното тврдење според кое личноста што конзумира лесни дроги мора да премине на потешки,потоа на најтешките итн до пропаст...може само да им кажам дека ни малку не се во право...

prviot cekor go imat mnogu praeno so otvaranje pivo i palanje cigara....

Значи ... јас сум против земање на било каков вид дрога... и не ми е јасно какво е то уживање и расположение шо можи да се постигни само со земање дрога,а во нормални услови не можи...нема безопасни дроги,има само полесни и потешки ... се почнува со полесни,па се преминва на потешки,па на уште потешки... и на крајот се завршува во гроб ... така да ако има некои на форумов шо земаат полесни дроги... берете памет дури не е касно ... а ако има такви шо земаат потешки дроги... патот под нозе и право во установа за одвикнување од зависности... толку од мене... фала на вниманието.

И лековите ти се дрога само полесна.И што ако земеш едно аналгинче ќе префрлиш на кока или слично?...:pos2:
Зависит ако е потешка дрога тогаш сум против,а за полесна нека земаат ама не да претеруваат.:wink:

Неможам да го сватам муабетот како се преминува од полесни на потешки дроги и се така до пропаст...
Имам другар што има 26 години и освен марихуана(пуши од 7 одд)ништо друго нема земено од дрога.Има МНОООГУ вакви примери и како што кажа некој погоре се зависи од карактерот на човекот и од неговото познавањето во оваа област.

И лековите ти се дрога само полесна.И што ако земеш едно аналгинче ќе префрлиш на кока или слично?...:pos2:
Зависит ако е потешка дрога тогаш сум против,а за полесна нека земаат ама не да претеруваат.:wink:

Hmmm ne sum znaela deka od lekovite ti izumiraat nervni kletki (koi ne se regeneriraat da napomeneme), a od droga bogami da, pa makar i polesna, lesna ili najlesna,ne sporeduvaj babi i zabi.

Hmmm ne sum znaela deka od lekovite ti izumiraat nervni kletki (koi ne se regeneriraat da napomeneme), a od droga bogami da, pa makar i polesna, lesna ili najlesna,ne sporeduvaj babi i zabi.

Не штетат?Па ти земај си по едно апче или повеке(зборвиме за претерување)или пак нешто посилно пр.апчиња за срце или нешто слично ќе видиме дали нема да има последици.Ако се предозираш со апчиња може да настапи смрт истото како што е и кај дрогата.

Не сум пробал никад у живот дрога ни пак мислам да пробам...keep it cleen!!

Не штетат?Па ти земај си по едно апче или повеке(зборвиме за претерување)или пак нешто посилно пр.апчиња за срце или нешто слично ќе видиме дали нема да има последици.Ако се предозираш со апчиња може да настапи смрт истото како што е и кај дрогата.

Божица што стуидраш, и ако не студираш во која сфера ти е работата ако работиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom