Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Kako vrvis do sega? I za drugite isto prasanje kako vrvite, simptomi?
Јас имам буквално све од симптоми. Кашлица, мускулни болки - ко камион да ме прегазил, главоболка и температура вчера имав.

I za drugite isto prasanje kako vrvite, simptomi?
Завчера попладне со омалаксаност и некоја безвеза главоболка, температура до 38 во интервали горе, долу. Земав само парацетамол. многу течности. Без кашлица или болки во грло.
Тестирана кај матичниот доктор со брз тест - негативна. Препорака за 3 дена нов тест.
Денес веќе сум како нова:pipi:

Очигледно кај мене невакцината функционира :icon_mrgr:

Број на хоспитализација во Германија поделено на години и вакцинален статус.

Има разлика. Иначе што помлади тоа помала е разликата.

0db6c75d7b797bdaa38359d6e08bf4ae.jpg
90283bb16422e49c6863b8ebcc225c80.jpg
0b7bd33f8cd56633b3eddd91e164ae14.jpg

Gesendet von meinem KB2003 mit Tapatalk

Kako vrvis do sega? I za drugite isto prasanje kako vrvite, simptomi?
Ма нек се гони у три лепе.
Баш што вика @Aceso како шлепер да те прегазил.
ТТ имав константно два дена околу 38, денес варира (37,5-38) скока па паѓа.
У дневна на гарнитура замотан со ќебе цел ден, студи од внатре, ладно на грбот посебно, треска повремено, секој зглоб, секој мускул боли ама глава како што боли цело време -никад досега.
Грло не боли, грло пржи/пече не знам како да го дефинирам. Уникат, не ме болело грло вака никад ни ангина кога сум имал или било што. Па тоа ми прави да поткашлувам. И то.

Сум проаѓал во животов разно разни вирусчиња и грипови, но ова е нешто специЛАЈНО!

Овие идиотиве кога го испраќаат тоа решението за изолација, живи ги нема. А џандар ми се јави денес, да ме праша дали сум дома. Дома сум, кај ќе одам.

Ќе пројде. Со лесно на сите пријатели коронаши.

Да. Ковид19.
Ајде, само храбро, ќе помине..штом јас постара пројдов, лесно ќе биде за вас помладите...само една недела издржите.
Автоматски споено мислење:

@TrendS земи Септолете или стрепсил бонбоните, тие што се со анестетик малку...има од жалфија или Др.

^^
Истото и кај мене со грлото. Ваква болка и печење сум немал досега. Другото со температура до 37.5 и омалаксаност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom