Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Ниту мене не ме одминува. За жал сите ќе ги пројде, малку порано или малку подоцна, нема бегање од ова ѓубре, факт.
Од вчера симптоми, денес нијанса поблаги.
Боли се у пм, секое зглобче, секое мускулче, главаааа капут.

Ајде со лесно нека ни е и на двајцата, ова сега ни е четврта природна бустер доза такозвана Омикрон :icon_mrgr:
Ќе ни пројде, без грижа.
Температура 37.9, главоболка, меѓуребрените мускули не си ги осеќам. Ко да сум се превежбала во теретана. :pos:

Со помин да ти е корона другарче!

Да не знај некој шо е потребно за влез во Србија, дали можи да се помини со документ за прележан и дали овај документ го прифаќат исто како кај нас?

Температура 37.9, главоболка, меѓуребрените мускули не си ги осеќам. Ко да сум се превежбала во теретана. :pos:

Со помин да ти е корона другарче!
Дали се тестираше, оти овие симптоми се исто ко за грип?
Автоматски споено мислење:

Ниту мене не ме одминува. За жал сите ќе ги пројде, малку порано или малку подоцна, нема бегање од ова ѓубре, факт.
Од вчера симптоми, денес нијанса поблаги.
Боли се у пм, секое зглобче, секое мускулче, главаааа капут.

Ајде со лесно нека ни е и на двајцата, ова сега ни е четврта природна бустер доза такозвана Омикрон :icon_mrgr:
Ќе ни пројде, без грижа.
Штом Дамби нејќе бацка да ти даде, еве имаш една другарска од мене :backa:..
Побрзо да оздравите, со лесно на сите заболени, дали од грип или омикрон, не е битно...нека пројде со лесно и брзо

Neka proba krastajcite namesto dropckani ,celi da gi zema. Izgleda tuka gresi , vo primanjeto :свиркам:

Штом Дамби нејќе бацка да ти даде, еве имаш една другарска од мене :backa:..
Побрзо да оздравите, со лесно на сите заболени, дали од грип или омикрон, не е битно...нека пројде со лесно и брзо
Tebe da ne te zarazese maz ti koj iako eptem se pazese izgleda ne se dopazi, beter od Ronce ke bese. Sega na kaj 9 doza ke odese.

Последно уредено:
Neka proba krastajcite namesto dropckani ,celi da gi zema. Izgleda tuka gresi , vo primanjeto :свиркам:

Tebe da ne te zarazese maz ti koj iako eptem se pazese izgleda ne se dopazi, beter od Ronce ke bese. Sega na kaj 9 doza ke odese.
Можно. Не велам не :)

I nikogas ne se zaprasa od kaj go zakaci virusot. I uste pobitno kako :cautious: :sneaky:
А што ми е битно тоа прашање?
Важно е дека спасив глава.

Тој од швалерката има префатено, гарант.
Ако има швалерка и фатил од неа, тогаш нека му е алал, успешно се крие и не дозволил да се посомневам.

А што ми е битно тоа прашање?
Важно е дека спасив глава.

Ако има швалерка и фатил од неа, тогаш нека му е алал, успешно се крие и не дозволил да се посомневам.
За имање, сигурно има. А и кај ќе се посомневаш, цел ден висиш по форумот. :brlav:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom