мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.306
- Поени од реакции
- 25.575
Pojacaj smuti od krastajci , zaslabnat ti e imunitetotИзгледа нема да ме одмини ни мене вирусов.

A da, i so lesno

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pojacaj smuti od krastajci , zaslabnat ti e imunitetotИзгледа нема да ме одмини ни мене вирусов.
Температура 37.9, главоболка, меѓуребрените мускули не си ги осеќам. Ко да сум се превежбала во теретана.Ниту мене не ме одминува. За жал сите ќе ги пројде, малку порано или малку подоцна, нема бегање од ова ѓубре, факт.
Од вчера симптоми, денес нијанса поблаги.
Боли се у пм, секое зглобче, секое мускулче, главаааа капут.
Ајде со лесно нека ни е и на двајцата, ова сега ни е четврта природна бустер доза такозвана Омикрон
Ќе ни пројде, без грижа.
Ova na Ronce komentar e najverojatno. Toj do 7 doza e stignat, se sprema za 8 najverojatno.Науката
Прегледај го приврзокот 320367
Коментар на А1он од вчера, нешто на тема нови вакцини итн.
Цар!![]()
Дали се тестираше, оти овие симптоми се исто ко за грип?Температура 37.9, главоболка, меѓуребрените мускули не си ги осеќам. Ко да сум се превежбала во теретана.
Со помин да ти е корона другарче!
Штом Дамби нејќе бацка да ти даде, еве имаш една другарска од менеНиту мене не ме одминува. За жал сите ќе ги пројде, малку порано или малку подоцна, нема бегање од ова ѓубре, факт.
Од вчера симптоми, денес нијанса поблаги.
Боли се у пм, секое зглобче, секое мускулче, главаааа капут.
Ајде со лесно нека ни е и на двајцата, ова сега ни е четврта природна бустер доза такозвана Омикрон
Ќе ни пројде, без грижа.
Neka proba krastajcite namesto dropckani ,celi da gi zema. Izgleda tuka gresi , vo primanjetoДали се тестираше, оти овие симптоми се исто ко за грип?
Tebe da ne te zarazese maz ti koj iako eptem se pazese izgleda ne se dopazi, beter od Ronce ke bese. Sega na kaj 9 doza ke odese.Дали се тестираше, оти овие симптоми се исто ко за грип?
Автоматски споено мислење:
Штом Дамби нејќе бацка да ти даде, еве имаш една другарска од мене..
Побрзо да оздравите, со лесно на сите заболени, дали од грип или омикрон, не е битно...нека пројде со лесно и брзо
Можно. Не велам неNeka proba krastajcite namesto dropckani ,celi da gi zema. Izgleda tuka gresi , vo primanjeto
Tebe da ne te zarazese maz ti koj iako eptem se pazese izgleda ne se dopazi, beter od Ronce ke bese. Sega na kaj 9 doza ke odese.
I nikogas ne se zaprasa od kaj go zakaci virusot. I uste pobitno kakoМожно. Не велам не![]()
Тој од швалерката има префатено, гарант.Tebe da ne te zarazese maz ti koj iako eptem se pazese izgleda ne se dopazi, beter od Ronce ke bese. Sega na kaj 9 doza ke odese.
А што ми е битно тоа прашање?I nikogas ne se zaprasa od kaj go zakaci virusot. I uste pobitno kako![]()
![]()
Ако има швалерка и фатил од неа, тогаш нека му е алал, успешно се крие и не дозволил да се посомневам.Тој од швалерката има префатено, гарант.
EdvajА што ми е битно тоа прашање?
Важно е дека спасив глава.
За имање, сигурно има. А и кај ќе се посомневаш, цел ден висиш по форумот.А што ми е битно тоа прашање?
Важно е дека спасив глава.
Ако има швалерка и фатил од неа, тогаш нека му е алал, успешно се крие и не дозволил да се посомневам.
Тска е, нека биде по ваше..не една, три ги има.За имање, сигурно има. А и кај ќе се посомневаш, цел ден висиш по форумот.![]()
I pozrtvuvan, to e najbitno. Ocigledno toj ne se stedi koga e vo prasanje tvoeto zdravjeТска е, нека биде по ваше..не една, три ги има.
Способен маж си имам.![]()