Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.998
5-10 мин триење. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

I? Sto kur mi bidna sto ne se vakcinirvav i imav falc srtifikat? Ete sea kaj i da e sve ke ukinat i maski i sertifikati.. Kur moj izlapaa site klosari vakseri
I? Sto kur mi bidna sto ne se vakcinirvav i imav falc srtifikat? Ete sea kaj i da e sve ke ukinat i maski i sertifikati.. Kur moj izlapaa site klosari vakseri
Покроце бре сладолед, чему вреѓање.I? Sto kur mi bidna sto ne se vakcinirvav i imav falc srtifikat? Ete sea kaj i da e sve ke ukinat i maski i sertifikati.. Kur moj izlapaa site klosari vakseri
Тебе изгледа малку ти се пет секунди....5-10 мин триење.![]()

Па нормално дека еднаш ќе се укинат и маски и сертификати. Тој што прошол без ништо, супер браво за него. Тие што умреа без вакцина ќе им биде криво што не пробале. Тие што умреле со вакцина ќе пцујат што се вакцинирале без поента.
Со пандемијава сфатив дека поретардирана и попсихо држава од овие не постои.Кој е за у Кина, нека не се грижи. Што се 5 цм, ништо
Па нормално дека еднаш ќе се укинат и маски и сертификати. Тој што прошол без ништо, супер браво за него. Тие што умреа без вакцина ќе им биде криво што не пробале. Тие што умреле со вакцина ќе пцујат што се вакцинирале без поента.