- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 3.641
- Поени од реакции
- 3.266
Како да му дај жолт за симулација, кога се судрија еден во друг?Не е возможно ова. Не се нормални. Ова е жолт за симулација на Жота.
Дали беше за пенал? Апсолутно не.
Како да му дај жолт за симулација, кога се судрија еден во друг?Не е возможно ова. Не се нормални. Ова е жолт за симулација на Жота.
Па немаше да се судрат ако Жота не завртеше намерно спрема него.Како да му дај жолт за симулација, кога се судрија еден во друг?
Дали беше за пенал? Апсолутно не.
Жота можеби инстиктивно одеше да се заштити во дуелот со движењето во десно ама на повторена снимка изгледаше како намерно да оди на десно за да изнуди пенал...Па немаше да се судрат ако Жота не завртеше намерно спрема него.
Артета ти е нешто слично на Лампард што направи во Челзи, склопи добра екипа, солидни играчи ама не знае да ги искористе.Чекај сега го бива или не Артета од месец у месец ми мењате мислење топчиња ко сончоглетки сте ми.
Фаул и жолт требаше да биде. Многу се чудни судиите во ПЛ.Не знам како не беше жолт, искрено.
Vcera od ona sto gledav megu Siti i Sautempton bese katastrofa od sudenje. Sramotilak. Cist crven za eden od igracite na Sautempton vo 70+ minuta (duri i VAR gledase slepecot i pokraj taka seriozen start se odluci za zolt), elementi za penal/faul na linija od 16-terec niti ne go sankcioniraa, seriozni fauli voopsto nesudeni i.t.n. Denes vakov penal.... Namerno ili nenamerno ne znam, ama sudenjevo vo premier dno probiva...Да ја направат интересна лигата поклонета шнаса на скаусери да ги стигнат сити се е намерно.![]()
Кај си бе ти хибернираше некој месец.
Не е интересна темава у задње време, а и се знае дека Сити ќе биде шампион пак.Кај си бе ти хибернираше некој месец.![]()