Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Za onevozmozuvanje na beganje moze pasos da mu odzemat

Sto ako vozel 40 na saat i ne primetil, se sokiral itn? Sekoj koj e vozac (a eve jas sum vozac pocetnik na primer) moze da se zamisli nesto i da zgresi.

Кажи му на Јордан Ѓоргиев гроб да нема. Земјата да го исфрла 24 пати, колку што имаше години девојката.
Огромна ОГРОМНА штета шо барем еден од нејзините другари не бил доволно ладен да го ликвидира на лице место таму, седел 15 мин сам во кола.

Иначе татино синче е, и он и сестра му имале станови у строг центар на Скопје, најверојатно вредни неколку стотици илјади евра.

o_O

soobrakajka-Citi-Mol.jpg

Сакаш да ми кажеш дека ти веруваш оти со таа брзина од 40-50 kmh газење човек, ваква штета на хауба прави?
Мислам дека од одбраната прво е потребно да се жалат во Citroen и да донесат нивни вештаци, како е можно таква штета при удар од 40 км/ч на ново возило.Мислам фушерај, без коментар.И обештетување да платат Французите!

Jas nitu go znam deckoto, nitu go branam. Ne znam kolku pati treba da kazam deka treba da se kazni na sud, ne da se vlecka po internet
Очигледнo настанот е од јавен интерес, се дозна кој е што е и ќе има натамошно следење од јавноста како ќе заврши. Кој е што е може да има релевантност во Македонија оти не би бил прв да е тој нешто од некого и да не добие казна заслужена поред делото. Не знам што не е јасно.

Jas nitu go znam deckoto, nitu go branam. Ne znam kolku pati treba da kazam deka treba da se kazni na sud, ne da se vlecka po internet
затоа направи профил на форумов, со 20 мислења вкупно... и случајно сите во оваа тема.

Кажи му на Јордан Ѓоргиев гроб да нема. Земјата да го исфрла 24 пати, колку што имаше години девојката.
Огромна ОГРОМНА штета шо барем еден од нејзините другари не бил доволно ладен да го ликвидира на лице место таму, седел 15 мин сам во кола.

Иначе татино синче е, и он и сестра му имале станови у строг центар на Скопје, најверојатно вредни неколку стотици илјади евра.

Јас вакви коментари ич не ги разбирам.
Не е доволно што возачов зацрнил три фамилии, вклучувајќи ја неговата, па сега некој требало и друг да се вмеша за да имаме уште некој мртов?

Не е доволно што возачов зацрнил три фамилии, вклучувајќи ја неговата, па сега некој требало и друг да се вмеша за да имаме уште некој мртов?
Да. Што не ти е јасно? Правда има во северна?

Да да, исто како шо е зацрнета фамилијата на тој шо живее во Австрија и си доаѓа дома само за празници. Сигурно таму како духови шетаат, не јадат не спијат и имаат клиничка депресија.

Не ме дупи бре, профилот на убиецот е ист како на овој во Австрија. Ако не е јавноста бесна ќе се бутне и ова под тепих, за неколку месеци никој нема да се сеќава. Само кога ќе се одбележува некоја годишнина од смртта, и кога ќе има некое банално рочиште.

А вие моралистите полни со емпатија ќе се сеќавате на трагедијата само кога ќе скролате по фб и случајно ќе ви излезе некоја вест поврзано со ова.

Фросина Цековска, Иван Белински, Верица Белчовска, Киро Деловски, Симо Серафимовски-(овде Зекиров доби 6 ЕБЕНИ МЕСЕЦИ ЗАТВОР). Никој од овие не доби правда.
За Алачки фамилијата како се протна низ судот, како да не постои воопшто правен систем, како се да е фикција. И еве ја курветината бештијата уште прави рецепти на ебена национална телевизија како ништо да не било.

Зборувај ми за правда сега и за зацрнати фамилии. Сите би ги убил до еден, без око да ми трепне.

затоа направи профил на форумов, со 20 мислења вкупно... и случајно сите во оваа тема.
И случајно пиша некој гејм форуми, ништо чудно и од таму да се знаат. Ама натака влече, уште од прв пост.

На медимиве им фалеше циркус.Ова е тоа,прав медиа ЦИРКУС.

Не ме дупи бре, профилот на убиецот е ист како на овој во Австрија. Ако не е јавноста бесна ќе се бутне и ова под тепих, за неколку месеци никој нема да се сеќава. Само кога ќе се одбележува некоја годишнина од смртта, и кога ќе има некое банално рочиште.
Од тоа што ми кажаа, дечково бил мирен и повлечен. Далеку од тој профил на човек што си го замислил, или ликовите од случаите што ги наброи.

Зборувај ми за правда сега и за зацрнати фамилии. Сите би ги убил до еден, без око да ми трепне.

Многу неправди во државава досега, па не гледам некој да ги убива овие на кои толку многу им се имате намерачено и без око да ви трепне, ќе сте ги убивале.

Од тоа што ми кажаа, дечково бил мирен и повлечен. Далеку од тој профил на човек што си го замислил, или ликовите од случаите што ги наброи.
Зарем не го викаат тоа за сите бељаџии?

Многу неправди во државава досега, па не гледам некој да ги убива овие на кои толку многу им се имате намерачено и без око да ви трепне, ќе сте ги убивале.

За жал никој, а треба. Прашање на време е кога ќе се деси ова на фамилија шо е спремна на тоа, ќе имаме примери сигурен сум.

Епа ај чим е мирен и повлечен нека го пуштат шо, не важи ова.

Адвокатот си е платен за тоа шо треба, веќе се форсира и се оди на домашен притвор. Ако не успее ќе се подмачка и судот и секаде шо треба, прашање на време е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom