DaМа секое ти е минус игран?
Автоматски споено мислење:
Ризик ствара капитал хехе.Беше -1.5 граница прво и се улетав, ама ја сменија на -0,5 и јбг ептен ми е ризик за 1 гол само
DaМа секое ти е минус игран?
Ризик ствара капитал хехе.Беше -1.5 граница прво и се улетав, ама ја сменија на -0,5 и јбг ептен ми е ризик за 1 гол само
Затоа јас живеам од ова, а ти не.Bolje crno - crveno da izigrase, pogolema isplata ke imase...
Талент, 4/5 промашениЗа од 20:30:
Сагосен 6.5 -
Марсениќ 2.5 -
Бартхолд 3.5+
Дескат 4.5+
Орбовиќ 1.5+
2/3 slabo...Косоротов, Маслинкас и Каспарек
Шо ја имаше играно.... Пиши им тикетОвие гомнари 2 вин морат еднаш неделно да иам некој проблем со нив Осака нели тепа регуларно 2-0 кој пич мајчин коеф 1 да им ебам све. Ако некој друг ако уплатил нек видит како му е пресметана
Све ја имав на неколку тикети на уш 3 Монфис го чекам и неа ја иам на нив.Шо ја имаше играно.... Пиши им тикет
И мене ми е 1 квота... Им напишав еден меил све им наебав. На брат ми другар прашал зашо е така му рекле не играла Осака со Бренгл.....Овие гомнари 2 вин морат еднаш неделно да иам некој проблем со нив Осака нели тепа регуларно 2-0 кој пич мајчин коеф 1 да им ебам све. Ако некој друг ако уплатил нек видит како му е пресметана
Да со Моника Селеш играше малце кај ме изнервираја со оваа гледам она ороспачана Тан со Свитолина предала на 1-5 во 3 сет и 15-0 шо и се деси гром дан ја мавна да бог да ја оптегнит а,и та ми имаше скинато добивка ко ќе соберам од двете на сите тикети преку 200€ ако се коеф мизерни.И мене ми е 1 квота... Им напишав еден меил све им наебав. На брат ми другар прашал зашо е така му рекле не играла Осака со Бренгл.....