Политиките на Бугарија кон Македонија

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Го видовте црвеното jаболко од онаа срцката како позитивно делуваше целата епизода. Jа спомнав линиjата за туризам, за мерак уживанции, за бизнис. Се договориле добри ствари. Бргу заборавате дека можеше спорот да премине понатаму во замрзнат конфликт за европската перспектива сосема да иде во неповрат. Али плачипичките кога сакат да терат инает не можеш да ги сопреш.

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.900
Поени од реакции
36.955
Никоj жив не ги барал авионите? Кои негативни типови. Едно "фала, односно "мерси" не знаат да кажат, светот ќе им го дадеш, и пак незадоволни ќе бидат накраj. Искачаjте повеќе по кафиќи, бркаjте женски. Цело време висите на тензични теми и сте се претвориле во неподносливи мрморковци и злопамтила.
Јас пробав да бидам конструктивен, ти побарав onlyfans од Бугарки за шетање во Скопје, ти одма нешто се лутиш. Нит се терате нит се водите.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Член од
12 јануари 2022
Мислења
706
Поени од реакции
1.396
Јас пробав да бидам конструктивен, ти побарав onlyfans од Бугарки за шетање во Скопје, ти одма нешто се лутиш. Нит се терате нит се водите.
И во овој поглед сте затуцани, само дрти кранти кај вас. Нема радост во МК:drk:

Член од
9 декември 2012
Мислења
1.038
Поени од реакции
1.121
И во овој поглед сте затуцани, само дрти кранти кај вас. Нема радост во МК:drk:
Еве искрено одговори ми ,со нашата нота до обединетите нации дека немаме територијални претензии кон Бугарија , дали се израдувавте? Знам дека цела Бугарија беше загрижена , уплашени граѓани од Софија , турското население беше на прием кај Ердоган во случај да не испратиме нота, дали ви олесни малку ? Какво е чувството?

Член од
19 ноември 2020
Мислења
2.524
Поени од реакции
9.405
Добри ми се овие ноти и ставање во устав дека немаме територијални претензии. Уште појако е што земји ко Бугарија и Грција ова го проблематизираат дека Македонија има претензии кон нив. Сан Марино да ни е сосед нема да можеме да го окупираме, не па делови од Грција со најмоќната армија на балканот(Турција не ја вклучуваме) која има повеќе авиција отколку ние што имаме возила во војската вклучувајки ги и тие службени возила на Славјанка и екипата. Или пак Бугарија која секако имаат далеку посилна војска од нас.

Ловачко друштво од Косово да не нападне ќе стигне до Скопје.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Добри ми се овие ноти и ставање во устав дека немаме територијални претензии. Уште појако е што земји ко Бугарија и Грција ова го проблематизираат дека Македонија има претензии кон нив. Сан Марино да ни е сосед нема да можеме да го окупираме, не па делови од Грција со најмоќната армија на балканот(Турција не ја вклучуваме) која има повеќе авиција отколку ние што имаме возила во војската вклучувајки ги и тие службени возила на Славјанка и екипата. Или пак Бугарија која секако имаат далеку посилна војска од нас.

Da be i ja toa sekogash sum se chudel. Nekoj choek ako ne znae za kakva drzava stanuva prashanje kje si pomisli Rusija sme :lolzz:

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
3. Другите идиоти толку испродадоа филозофија дека незнам што дека ако си за Грујо си против Македонија и посеа страв и уцени
Сосема точно. Ако си за Грујо после све што напраи, тогаш или ти фали даска, или те боли кур за Македонија, или можеби имаш (или мислиш дека имаш) некаква лична корист од тој предавник.

Член од
6 април 2007
Мислења
1.095
Поени од реакции
443
Ти реков еднаш дека бетер тапа ти се муабетите.

Член од
28 декември 2019
Мислења
214
Поени од реакции
466
Нема покалимеро тема од оваа на форумов и поклето балканче од македонче. Да живеевме во поправеден свет без пакс американа тогаш за секоја провокација требаше бугарите а и грците од Скопје 2014 да направат Скопје 1963. Тогаш можеби и ќе се преименува темата во Политиките на Централнобалканската Ајвар Република кон Бугарија и останатите клетославни држави.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Нема покалимеро тема од оваа на форумов и поклето балканче од македонче. Да живеевме во поправеден свет без пакс американа тогаш за секоја провокација требаше бугарите а и грците од Скопје 2014 да направат Скопје 1963. Тогаш можеби и ќе се преименува темата во Политиките на Централнобалканската Ајвар Република кон Бугарија и останатите клетославни држави.
:facepalm: :facepalm::facepalm: Kje kazam ednash da zi ziv i zdrav! Teshko na nas shto dishime ist vozduh so tebe, kakov sluchaj i da si:tapp:

Член од
28 декември 2019
Мислења
214
Поени од реакции
466
:facepalm: :facepalm::facepalm: Kje kazam ednash da zi ziv i zdrav! Teshko na nas shto dishime ist vozduh so tebe, kakov sluchaj i da si:tapp:
Веќе сум жив и здрав, сепак фала на пожелбите. Тешко дека дишиме ист воздух, јас дишам чист алпски воздух овозможен од бугарски пасош, вие го дишете тој смрдливиот смог и чад од срањата што ги горите за да преживеете зимата во чистата и света вуко******.

Член од
24 јануари 2021
Мислења
767
Поени од реакции
468
Веќе сум жив и здрав, сепак фала на пожелбите. Тешко дека дишиме ист воздух, јас дишам чист алпски воздух овозможен од бугарски пасош, вие го дишете тој смрдливиот смог и чад од срањата што ги горите за да преживеете зимата во чистата и света вуко******.
Od kaj znaesh kaj sum? Ne sum i ja u Mk ama za vozduh zborev u globala. Se raduvam za tebe shto si uspeal vo zivotot, blagodarenie na bugarskiot pasosh, se nadevam lajnata shto
Od kaj znaesh kaj sum? Ne sum i ja u Mk ama za vozduh zborev u globala. Se raduvam za tebe shto si uspeal vo zivotot, blagodarenie na bugarskiot pasosh, se nadevam lajnata shto gi chistish u Shvicarska, Avstrija ili ne znam koja alpska drzava da ti pomognat vo zivotot :toe:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.348
Поени од реакции
26.350

Во таква, па и бетер состојба сме биле и во Втора Светска Војна, па да не се случеле превирања помеѓу Тито и Сталин, ќе им отишла Пиринска Македонија. Паметна држава гледа и малце понапред од сегашна состојба.

Kajgana Shop

На врв Bottom