Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 септември 2014
Мислења
1.108
Поени од реакции
1.695
јувентус цела сезона игра анти фудбал, голем к*р милан до 90 играл со специја 1-1

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.235
Поени од реакции
18.405
И јас таков впечаток имав :)
90 минути играа нерешено со факинг специја и сеа прерано дувнат слободен удар го преставуваат ко цел универзум против нив да се свртел.

На грав да не гледа судијата дека овој ќе даде гол после фаулот?

У право е романистата погоре,нив пенал им свирна после даден гол против јувентус па голем кур...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не ме интересира мене како играле, тоа не е ич битно. Грешката на судијата е инстинктивна, најмногу поради неискуство.

Плус тоа, како што видов голманот на Специја забележа дека овој свири фаул и ми стои дека не даде се од себе да одбрани. Беше под влијание на неговата одлука, може и ќе реагираше подобро во друг случај.

Член од
9 август 2011
Мислења
438
Поени од реакции
1.181
Џабе плачките, ова е уствари фаул во напад за Специја. Нивниот играч прв стига до топката.

(y)

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.142
Поени од реакции
2.250
Џабе плачките, ова е уствари фаул во напад за Специја. Нивниот играч прв стига до топката.

(y)
За ваков дуел Интер доби пенал против Јувентус.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
И јас таков впечаток имав :)
90 минути играа нерешено со факинг специја и сеа прерано дувнат слободен удар го преставуваат ко цел универзум против нив да се свртел.

На грав да не гледа судијата дека овој ќе даде гол после фаулот?

У право е романистата погоре,нив пенал им свирна после даден гол против јувентус па голем кур...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Ќе играте па со јувентус ќе им досудат некоја смешна одлука и ко ќе се трескаш од земја и пишуваш реферати како пцуеш судии, федерација и мафијашите ќе ти го цитирам ова. Голем кур што досудиле против Интер во на Јуве. Се надевам ќе се согласиш ко сега што се согласуваш.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.142
Поени од реакции
2.250
Штета за судијата, како и да ја вртеше ќе добиеше суспензија.

Ако Специја постигнеше таков гол и го признаеше, повторно ќе беше ставен на клада и ќе го избркаа во втора лига.

Сега ќе видите колку поволно судење ќе има за Милан викендов.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ќе играте па со јувентус ќе им досудат некоја смешна одлука и ко ќе се трескаш од земја и пишуваш реферати како пцуеш судии, федерација и мафијашите ќе ти го цитирам ова. Голем кур што досудиле против Интер во на Јуве. Се надевам ќе се согласиш ко сега што се согласуваш.
Чекај чекај сериозни си со компарацијата?...утакмица против Специја и Јувентус ги клаваш на исто тежиште?....па Јувентус редовно е потпомогнат од судиите посебно во дерби утакмиците каде му имаат свирено смешни пенали и нормално дека ќе реагираме против нив дека сме ограбени бидејќи појќе пати ни се има случено.

Ама да се жалам на судиите дека Милан неможел да ја победи Специја дома е резил,срамота брука и се останато...

Па јас се сеќавам низ годините Интер милион пати бил оштетен против вакви мали екипи и не се сеќавам да кревавме паники односно барем јас лично не сум се бунел бидејќи е срамно судиите да ми се криви ако Интер неможи да ја победи Специја дома..ебаната второлигашка Специја.

Па и грешката еј..непуштена предност...небаре чист пенал не ви свирнале на ВАР или пак црвен не му дале на некој од Специја.

Срамна фама се напрај од Миланезите овие два дена за да си го избришат срамот дека неможат смешна Специја дома да ја торпедираат

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Шала на страна за споредбата со Анри, ама сезонава кога го гледам Леао и какви блесоци има на моменти може да експлодира веќе наредна сезона како Винчиниус што експлодира оваа... Па да оди цената над 100 милиони.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom