Стев
Rockscourge Stevahn
- Член од
- 19 декември 2019
- Мислења
- 4.531
- Поени од реакции
- 4.366
Ја кажав-гола вода. Се виде нејзиното...Ова со бустериве како наркоманите со дрога, ќе се шприца додека не склоца.
Ја кажав-гола вода. Се виде нејзиното...Ова со бустериве како наркоманите со дрога, ќе се шприца додека не склоца.
daj be ne mi dosagaj poveke... ne me citiraj dzabe si go gubis vremeto i tvoeto i moetoСамо сума на сите глупости што ги имаш истропано во овие 100тина страни во распон од недела дена..
Се извинувам ако некои ствари што укажуваат на твоите постапки те нервираат и во иднина ти посакувам да не ти се случи пакdaj be ne mi dosagaj poveke... ne me citiraj dzabe si go gubis vremeto i tvoeto i moeto
isto taka se boram protiv dezinformacii kako na primer taa deka novak ne se borel lol.Ти нели се бориш за социјална еднаквост? Како ова застануваш покрај тајкуни што имаат 220+ милиони?
Не го бранам, ти мислиш дека го бранам, него не можам да се борам сам. Имам јас ваму пријатели ко вас јунаци само за на социјални мрежи, и ден денес се најгалсни за Џокович, ама кога им викав дај на протести не им се слушаше, од кога се заврши све едниот ми вика, "ај на протест", викам за што, "па за општо за све за цела ситуација", и уште ми додава, "легално е сега, нема да има проблеми со полиција", и што да ти кажвам повеќе, затоа и тука прашав, што прави народот освен што штрака по форуми и слично.Znaci, znaes deka ova ne e vo red, deka i tvoite deca koi imaat nizok rizik na hospitalizacija a uste ponizok rizik na smrt se prisiluvani, mozebi za skolstvo, mozebi za rabota, ama sepak, ne ste daleku od makedonceto so najkorumpiran sistem vo evropa, i vo slobodniot svet se trpelo, i ne samo sho go trpis toa tuku i go branis![]()
Какви дезинформации?isto taka se boram protiv dezinformacii kako na primer taa deka novak ne se borel lol.
Бидејќи го повтори ова неколку пати, дај линк да видиме каде пишува дека Џокович е вратен назад затоа што не седел затворен дома десет денови. Ти напишав еднаш, ама бидејќи немаше никаков одговор само стави хехенце. Првиот пат кога на Новак му ја одбија визата, појма немаа дали тој седел или не седел дома тие 10 денови, значи му ја одбија врз друга основа. Вториот пат во образложението на мнистерот повторно не се спомнува ништо такво.Какви дезинформации?
Па не се бореше, си го гледаше бизнисот, и не сакаше да се жртвува да седи затворен 10тина денови за да му даде легитимност на документот дека е болен.
Зошто мислиш дека не е добра слика за генералната јавност?Бидејќи го повтори ова неколку пати, дај линк да видиме каде пишува дека Џокович е вратен назад затоа што не седел затворен дома десет денови. Ти напишав еднаш, ама бидејќи немаше никаков одговор само стави хехенце. Првиот пат кога на Новак му ја одбија визата, појма немаа дали тој седел или не седел дома тие 10 денови, значи му ја одбија врз друга основа. Вториот пат во образложението на мнистерот повторно не се спомнува ништо такво.
Лесно е да се типка врз тастатура без аргументи.
Сериозно, читаш што ти пишувам? Не биди @StefusRefus . Кажи ми каде пишува дека визата му е одбиена затоа што не седел дома 10 дена? Едen единствен пример? И аманте со тие патетиките се сликал заразен со деца, заразил деца, ептен идиотски е тоа. Децата скоро да не реагираат на оваа болест, не е Новак the gream reaper.Зошто мислиш дека не е добра слика за генералната јавност?
Јас ли се сликав позитивен со деца?
Виза се дава, и се зема, не само за во АУС, туку за цел свет.
Public interest е да не пуштиш неодговорен лик.Сериозно, читаш што ти пишувам? Не биди @StefusRefus . Кажи ми каде пишува дека визата му е одбиена затоа што не седел дома 10 дена? Едen единствен пример? И аманте со тие патетиките се сликал заразен со деца, заразил деца, ептен идиотски е тоа. Децата скоро да не реагираат на оваа болест, не е Новак the gream reaper.
Никаде не пишува дека на Џокович му е земена визата затоа што не седел дома 10 дена заразен. Public interest е толку нејасна категориија што може да значи дека на Џокович му е земена визата затоа што може да повреди некого со тенискиот рекет кога замавнува на теренот, па да му летне во публиката и да удри некого. Мораш малку подобро од ова. Во случајот Public interest значи дека Џокович ги дискредитира срамните политики на австралиската влада, па всушност Public interest е нивниот интерес замаскиран во нешто нејасно.Public interest е да не пуштиш неодговорен лик.
Прегледај го приврзокот 319696
Оти им продолжуваат распуст ако не е битно за децата?
Овде правиш замена на тези и тоа мнооогу лошо и очигледно...Public interest е да не пуштиш неодговорен лик.
Во случајов беа деца, утре може со симптоми да излезе да прославува и со возрасни.Никаде не пишува дека на Џокович му е земена визата затоа што не седел дома 10 дена заразен. Public interest е толку нејасна категориија што може да значи дека на Џокович му е земена визата затоа што може да повреди некого со тенискиот рекет кога замавнува на теренот, па да му летне во публиката и да удри некого. Мораш малку подобро од ова. Во случајот Public interest значи дека Џокович ги дискредитира срамните политики на австралиската влада, па всушност Public interest е нивниот интерес замаскиран во нешто нејасно.
Никој не знае зошто на децата воопшто им ја прекинаа наставата at the first place. Децата или се комплетно отпорни на вирусот и не се заразуваат, или се заразуваат и воопшто не приметуваат дека се заразени, ја прележуваат болеста на нозе, со што ствараат имунитет. Барем овие работи би требало да ги знаеш.
Чекај малце лестер....го пуштиле кано внатре(наводно). Кано ти изгледа како одговорен?Public interest е да не пуштиш неодговорен лик.