Миноксидил, Кетоценазол (Ketoconazole) шампон и Алпецин си земи.Имам 26 ама не сум сигурен од кога претпоставѕвам можеби од 20-21 ама кога се видов веќе беше опадната вака некако како на сликата
Доцна му е за овие препарати за да направат некоја разлика....Миноксидил, Кетоценазол (Ketoconazole) шампон и Алпецин си земи.
Најефикасни работи
Прочитај на нет како се и што се пред да почнес да ги користиш
Неможам ни од 5 да најдамво мк нема, сите се 5мг
Шишај се 0 и не замарај.Оф леле, тешко мене ич не ми е згодно. Се нервирам...
Оди на дерматолог и прашај за финастерид. Овие што ги наброја Астомомче можи да ти помогнат доколку го фатиш паѓањето на коса во рана фаза. Кај тебе е доцна.Оф леле, тешко мене ич не ми е згодно. Се нервирам...
финпрос = финастеридФинпрос пие некој,искуства?
Знам дека е финастерид,следам и на реддит ама конкретно за овие од Крка ме интересираше.Дека пишува не треба да се кршат или дробат а морам да ги кршам 5мг се.финпрос = финастерид
има доста одговори напишано во темата во врска со финастерид.
На кратко - помага(барем мене ми помогна, и имам многу други видено на кои што им помогнало, разгледај и r/trespess на реддит нонстоп ставаат резултати), сепак прочитај за несаканите дејства.
jas pravev zimoto vo Negotino.Искуство некој со скалп микропигментација дечки ?
Море јас со време си оќељавев , оддамна уште у студентските години , баш тогаш кога најмногу ми требаше , ме напушти .Ковидот убрза некои процеси