има ризик за рак на простата, перманентно губење на нормално производство на тестостерон.мислам сите несакани ефекти од финестерид се допираат по престанување со конзумирање на фин..
има ризик за рак на простата, перманентно губење на нормално производство на тестостерон.
Netocno i nedokazano.Toa sto e tocno i dokazano e deka malku go potkreva testosteronot a kaj mnogu go resava problemot so opaganje.Pozdrav.Исто така пазете со финастеридот предизвикува хипогонадизам, подобро да останеш без коса од колку без тестостерон
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niedna hrana ni vitamin ni sampon nema da go resi problemot so maska nasledna kjelavost.Ne se zalazuvajte
Како успеваш да ги искршиш на 4 ?ги кршиш едноставно на 4 дела(бидејќи 5 е потешко) и така ќе ти е 1.25мг
што е доволна доза.
со скалпер биваКако успеваш да ги искршиш на 4 ?
во мк нема, сите се 5мгКај може да се најде Финастерид од 1мг во Скопјево?
Колку години имаш?Некаков лек против опаѓање на косата? Мене ми е ретка најгоре во центарот и само на огледало можам да се видам. Дали може некакво испитување да се направи и повторно да се обнови?
Имам 26 ама не сум сигурен од кога претпоставѕвам можеби од 20-21 ама кога се видов веќе беше опадната вака некако како на сликатаКолку години имаш?
Од кога почна опаѓањето?
Дали сеуште ти опаѓа или е стагнирано?