Ѓоковиќ против Австралија

• Креатор на темата Креатор на темата Лопов
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

#TheFailingNewYorkTimes
Не ме чуди. Американци ги имат ставено србите на token bad guys, и словените општо. Иронично оти нај лабави се со вакцинацијата...ама њу јорк ти се соросоиди левичфашисти...

Тоа можат да го потврдат хрватите и босанците колку поштуваа земЉу.
о де си милионеру, не се упуштај у теме за кои немаш благи везе.
Автоматски споено мислење:

Ja duri i poznavam nekoi igraci fudbaleri sto bi onanirale u peharot
http://www.reprezentacija.rs/jugovic-odbio-sampanjac-iz-pobednickog-pehara-lige-sampiona/
Одамна е излезено од мода мочањето по пехари :)

Последно уредено:
Валидни му се документите? Бил "болен" од ковид на 14 декември а делел медали на деца на 17 декември? Или можеби валиден му бил документот дека од цолиакија не смеел да се вакцинира? Сега чекам уште некоја нова болест да му измислат. Сељачаана на нивоу!
Ако се бореше за некакви принципи Џокович немаше у сам старт да иде. Ама не, гзот раширен за кеш и публицитет. Подгреан од врачарката по дома и моронот родител. Не му давале доручек!? Па иди пушти на дискавери бордер контрол да видиш кинези и филипоси и индуси како ги депортираат ко гомна па после плачи.

Не знам како да ви кажам, а да не ве навредам, ама од оваа временска перспектива, ги имате најретардираните постови на темава. :D

Не знам како да ви кажам, а да не ве навредам, ама од оваа временска перспектива, ги имате најретардираните постови на темава. :D
Постовите се на место. Ама каде пара буши, ни бургија нече.

Постовите се на место. Ама каде пара буши, ни бургија нече.

Абе нели 'сељаков' со селски финти против средена држава?
Како сега пара буши :D

Или Австралија не е средена држава?

Па викаше и пр от му е како на Агнеса Органџиева ми се смееше. На Fox се збори да му дадат титула Австралијанец на годината. Wow колку погрешна проценка? Не се ни брои.

Секаде има сељачки финти. Имало некоја

342035-ne-mozhe-da-ne-se-najde.jpg

Ја расипаа србите, тоа е :pos:

Секаде има сељачки финти. Имало некоја

Прегледај го приврзокот 318984

Ја расипаа србите, тоа е :pos:

Сакал или неќел, мора да признаеш дека поголеми сељаци од австралиските политичари во овој случај, нема.

Сега Ѓоковиќ е во Win-Win ситуација и да го избркаат и да го остават.

Сакал или неќел, мора да признаеш дека поголеми сељаци од австралиските политичари во овој случај, нема.

Сега Ѓоковиќ е во Win-Win ситуација и да го избркаат и да го остават.

Имаше некое објаснување дека австралиските власти најмалку штета ке си нанесат ако го депортираат и му опнат бан 3 год

Sent from my iPhone using Tapatalk

Имаше некое објаснување дека австралиските власти најмалку штета ке си нанесат ако го депортираат и му опнат бан 3 год

Тоа автоматски значи непочитување на австралискиот суд. :pos:

За нив најубаво е да го смират овој циркус сеа. Освен ако циркусот не им беше цел.

Изгледа ги провалиле, го скенирале повеќемина тестот и давал дека е негативен за по некое време да се претвори во позитивен и тоа тргнат бил од првобитниот сајт

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom