- Член од
- 16 јули 2013
- Мислења
- 3.880
- Поени од реакции
- 4.409
Вечерва е мирен и слободен човек.Ko so svativ imaat use 2 saati da odlucat. Ili ministerot svoevolno kje mu ja ukine vizata zaedno so 3 godisen ban, ili kje go ostavat Prrsmesno
Вечерва е мирен и слободен човек.Ko so svativ imaat use 2 saati da odlucat. Ili ministerot svoevolno kje mu ja ukine vizata zaedno so 3 godisen ban, ili kje go ostavat Prrsmesno
ne. u sekoe vreme moze da mu ja ukinat vizata ko na cehinjata.Ko so svativ imaat use 2 saati da odlucat. Ili ministerot svoevolno kje mu ja ukine vizata zaedno so 3 godisen ban, ili kje go ostavat Prrsmesno
Da, ama kje se vidi deka e politicka uloga, a ne odluka na nekoj si carinik ko tuka so objasnuvase. Si gi zavrsi negovoto Nole.ne. u sekoe vreme moze da mu ja ukinat vizata ko na cehinjata.
Da ova go procitav. Znaci use ne znaat so da praatВечерва е мирен и слободен човек.
...тука е уживанција, фактички и да нема мерки. Ако така ти се допаѓа, продолжи така да живееш, немам ништо против, баш напротив.Ajde da sumirame...
paaa neznam bas... sepak se provlece na tehnicka greska. nego nikoj ne mu ja spori dobienata viza ali mu se spori za pravoto na vlez.Абе може да го вратат уште сто пати. Мислам дека и не му е гајле за тоа. Ама сега враќањето ќе биде заради политичко дискреционо право на некој министер, не затоа што тој направил нешто погрешно. Тој тоа сакаше да докаже. Неговата војна е добиена.
Sudskata presuda e prifatena i finalna. Nema da ima zalba za taa postapka. Sega moze nova da mu se otvori kade veke nama da moze da se brani so proceduri.Ye ne funkcionira bas taka. Tezok rezil e ako ne go ispocituvaat sudot, zaso sea vekje e licna odluka od vladata. Ne mozhe da se vadat na proceduri, zakoni ili ne znam so. Kje licat na banana drzava( ne deka i vaka ne licat).
abe pa ti imase lista eden kup poznati bogatasi vlagaa izlagaa od avstralija dur obicni lugje ne mozhea da mrdnat. Se dur mediumski ne se krene vnimanie nikoj ne se zamara.И Надал циганот како влегол околу 30ти Декември, а бил позитивен на 20ти а нели 14 дена од позитивен тест не смееш да влезеш? Федерер едини господин човек искочи од ова клошаранава.
Ko so svativ ne mozhe da otvorat postapka, tuku mozhe da go vratat so personalna odluka na ministerot. Toa e klucnoto, personalna odluka.paaa neznam bas... sepak se provlece na tehnicka greska. nego nikoj ne mu ja spori dobienata viza ali mu se spori za pravoto na vlez.
Sudskata presuda e prifatena i finalna. Nema da ima zalba za taa postapka. Sega moze nova da mu se otvori kade veke nama da moze da se brani so proceduri.
paaa neznam bas... sepak se provlece na tehnicka greska. nego nikoj ne mu ja spori dobienata viza ali mu se spori za pravoto na vlez.Абе може да го вратат уште сто пати. Мислам дека и не му е гајле за тоа. Ама сега враќањето ќе биде заради политичко дискреционо право на некој министер, не затоа што тој направил нешто погрешно. Тој тоа сакаше да докаже. Неговата војна е добиена.
Sudskata presuda e prifatena i finalna. Nema da ima zalba za taa postapka. Sega moze nova da mu se otvori kade veke nama da moze da se brani so proceduri.Ye ne funkcionira bas taka. Tezok rezil e ako ne go ispocituvaat sudot, zaso sea vekje e licna odluka od vladata. Ne mozhe da se vadat na proceduri, zakoni ili ne znam so. Kje licat na banana drzava( ne deka i vaka ne licat).
Тогаш Австралија ќе треба да се повика на закони, членови и процедури. Ако се повика на дискреционо право на министер, тоа не е правна одлука, туку политичка.paaa neznam bas... sepak se provlece na tehnicka greska. nego nikoj ne mu ja spori dobienata viza ali mu se spori za pravoto na vlez.
Точно бидејќи по правен пат судовите пресудија како пресудија,секоја друга одлука е политичка !!Тогаш Австралија ќе треба да се повика на закони, членови и процедури. Ако се повика на дискреционо право на министер, тоа не е правна одлука, туку политичка.
Друже шо ти стана тебе бе? Од каде вакво бранење на обични службеници кои сега апла се гледа дека се платеници на корпорации?paaa neznam bas... sepak se provlece na tehnicka greska. nego nikoj ne mu ja spori dobienata viza ali mu se spori za pravoto na vlez.
Sudskata presuda e prifatena i finalna. Nema da ima zalba za taa postapka. Sega moze nova da mu se otvori kade veke nama da moze da se brani so proceduri.
pa ni tuka... taka bese od start osven patuvanje nadvor od AUS. Jas osven za letot do sing do sega nemam eden test napraveno. Na TV vi davaat radikalni potezi od protesti i cat pat po nekoj incident ali sekoj normalen covek ovde si zivee bas OK. Imam nekolku klienti sto prv pat kuka kupija radi razni bonusi, benefiti i ne idenje na odmor u strastvo. imame 4,6% nevrabotenost, 10-15% pokacuvanje na ceni na nekretnini od lani... ekonomski sme super, zdrastveno projdovme/proagame najdobro i toa e toa... ne bi se menjal so nekoj u evropa toa bidi siguren....тука е уживанција, фактички и да нема мерки. Ако така ти се допаѓа, продолжи така да живееш, немам ништо против, баш напротив.
Advokatskiot tim na nole odbra da igra taka. Vo ovoj moment apsolutno opravduvam politicka odluka za da ima soocuvanje ako ima nepravilnosti vo negoviot vlez.Тогаш Австралија ќе треба да се повика на закони, членови и процедури. Ако се повика на дискреционо право на министер, тоа не е правна одлука, туку политичка.
Човекот не сака да се вакцинира тоа е негов јавен став и поради тоа му го прават сево оваpa ni tuka... taka bese od start osven patuvanje nadvor od AUS. Jas osven za letot do sing do sega nemam eden test napraveno. Na TV vi davaat radikalni potezi od protesti i cat pat po nekoj incident ali sekoj normalen covek ovde si zivee bas OK. Imam nekolku klienti sto prv pat kuka kupija radi razni bonusi, benefiti i ne idenje na odmor u strastvo. imame 4,6% nevrabotenost, 10-15% pokacuvanje na ceni na nekretnini od lani... ekonomski sme super, zdrastveno projdovme/proagame najdobro i toa e toa... ne bi se menjal so nekoj u evropa toa bidi siguren.
Автоматски споено мислење:
Advokatskiot tim na nole odbra da igra taka. Vo ovoj moment apsolutno opravduvam politicka odluka za da ima soocuvanje ako ima nepravilnosti vo negoviot vlez.