- Член од
- 9 април 2007
- Мислења
- 1.279
- Поени од реакции
- 982
Вакциниран сум бе друже.Чему нервоза друже, нешто многу сте наапани вие антиваксериве задње време. Малу лабаво иди до ист гејт, сити мол, не ти бараат сертификат сега издувај се малце.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакциниран сум бе друже.Чему нервоза друже, нешто многу сте наапани вие антиваксериве задње време. Малу лабаво иди до ист гејт, сити мол, не ти бараат сертификат сега издувај се малце.
Не бараат навистина сертификат? Од кога тоа, да знам да палам колата, здивев дома!?Чему нервоза друже, нешто многу сте наапани вие антиваксериве задње време. Малу лабаво иди до ист гејт, сити мол, не ти бараат сертификат сега издувај се малце.
Во Ист гејт и во Капитол мене не ми побараа, во Веро ми побараа, им кажав дека немам и ме пуштија.Не бараат навистина сертификат? Од кога тоа, да знам да палам колата, здивев дома!?
Тоа беше лани и се шверцав.Во Ист гејт и во Капитол мене не ми побараа, во Веро ми побараа, им кажав дека немам и ме пуштија.
пи.ес. Нели ти паднале нозете од шетање во Ист Гејт...мислев дека знаеш.![]()
Потврдено е од вакцина?Инфаркт од вакцината.
Потврдено е од вакцина?
Ова прилично се промашува кај нас. Субјективно, мислам дека е и голема причина за повисоката смртност. Ако се разболи цело семејство, можноста да се хранат здраво и да внесуваат се што треба имаат многу мал процент на семејства во државава.Ај ќе чекам официјални информации оти засега неможев да најдам ништо околу тоа.
Иначе еве Јапонската влада што им праќа на тие во изолација:
Прегледај го приврзокот 318828
Ај ќе чекам официјални информации оти засега неможев да најдам ништо околу тоа.
Можно е, иако мислам навиките за јадење не се менуваат во изолација освен што можеби ќе се храниш со тоа што е препорачано во таква ситуација. Искрено мислам дека на Балканот сепак меѓусебна дружба е поголема и ќе се најде некој за носење а во Јапонија поосамено живеат луѓето (предпоставка).Ова прилично се промашува кај нас. Субјективно, мислам дека е и голема причина за повисоката смртност. Ако се разболи цело семејство, можноста да се хранат здраво и да внесуваат се што треба имаат многу мал процент на семејства во државава.
Верувајте дека на сликава секое пакување што ви личи дека е нешто солено, е всушност благо и обратно.Ај ќе чекам официјални информации оти засега неможев да најдам ништо околу тоа.
Не е за носење, туку за тоа колку семејства може да си дозволат 300-400 евра за здрава храна и суплементи во тие две недели.Можно е, иако мислам навиките за јадење не се менуваат во изолација освен што можеби ќе се храниш со тоа што е препорачано во таква ситуација. Искрено мислам дека на Балканот сепак меѓусебна дружба е поголема и ќе се најде некој за носење а во Јапонија поосамено живеат луѓето (предпоставка).