Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Чему нервоза друже, нешто многу сте наапани вие антиваксериве задње време. Малу лабаво иди до ист гејт, сити мол, не ти бараат сертификат сега издувај се малце.
Вакциниран сум бе друже.

Чему нервоза друже, нешто многу сте наапани вие антиваксериве задње време. Малу лабаво иди до ист гејт, сити мол, не ти бараат сертификат сега издувај се малце.
Не бараат навистина сертификат? Од кога тоа, да знам да палам колата, здивев дома!?

Не бараат навистина сертификат? Од кога тоа, да знам да палам колата, здивев дома!?
Во Ист гејт и во Капитол мене не ми побараа, во Веро ми побараа, им кажав дека немам и ме пуштија.

пи.ес. Нели ти паднале нозете од шетање во Ист Гејт...мислев дека веќе знаеш. :unsure:

Во Ист гејт и во Капитол мене не ми побараа, во Веро ми побараа, им кажав дека немам и ме пуштија.

пи.ес. Нели ти паднале нозете од шетање во Ист Гејт...мислев дека знаеш. :unsure:
Тоа беше лани и се шверцав.

Наводно го удриле по вакцината.

Ај ќе чекам официјални информации оти засега неможев да најдам ништо околу тоа.

Иначе еве Јапонската влада што им праќа на тие во изолација:
1641735109422.png

Прегледај го приврзокот 318828
Ова прилично се промашува кај нас. Субјективно, мислам дека е и голема причина за повисоката смртност. Ако се разболи цело семејство, можноста да се хранат здраво и да внесуваат се што треба имаат многу мал процент на семејства во државава.

Ова прилично се промашува кај нас. Субјективно, мислам дека е и голема причина за повисоката смртност. Ако се разболи цело семејство, можноста да се хранат здраво и да внесуваат се што треба имаат многу мал процент на семејства во државава.
Можно е, иако мислам навиките за јадење не се менуваат во изолација освен што можеби ќе се храниш со тоа што е препорачано во таква ситуација. Искрено мислам дека на Балканот сепак меѓусебна дружба е поголема и ќе се најде некој за носење а во Јапонија поосамено живеат луѓето (предпоставка).

Прегледај го приврзокот 318828
Верувајте дека на сликава секое пакување што ви личи дека е нешто солено, е всушност благо и обратно.

Можно е, иако мислам навиките за јадење не се менуваат во изолација освен што можеби ќе се храниш со тоа што е препорачано во таква ситуација. Искрено мислам дека на Балканот сепак меѓусебна дружба е поголема и ќе се најде некој за носење а во Јапонија поосамено живеат луѓето (предпоставка).
Не е за носење, туку за тоа колку семејства може да си дозволат 300-400 евра за здрава храна и суплементи во тие две недели.

денес отидов околу 14х во Капитол, да видам како функционира Недела... во Рамстор да не кажам цело Скопје, ни ред има , а гужва и по други продавници за храна...Гладен Народ се Турка, НЕМА гајле од Омикрон,,,
Но мора да поризнаеме дека ГУЖВА по продавници од секогаш ИМА, со скратувањето на Недела како работен Ден, сега има уште поголема гужва во продавници во сабота и понеделник... идеално за колективен имунитет

Последно уредено:

Хехе хихи 11.479 тестови X 1900ден. = 21.810.100денари или 350.000€ во една ден!!!

Народот немал паааааарииииииии ахааааа така било дааааааааа......

Се враќаат низ ЕУ од празнициве. За недела дена истиве бројки на заразени со 4000-5000 тестови. Хоспитализација и смртни случаи е клучно сега. Да не се урочиме али оптимистички се бројките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom