- Член од
- 16 декември 2021
- Мислења
- 478
- Поени од реакции
- 1.014
Можеби, ама сигурно знам што значи зборот изјава.Не знаат тие сеуште што значи достоинство.
Можеби, ама сигурно знам што значи зборот изјава.Не знаат тие сеуште што значи достоинство.
Kaj nas realno se 2,000 drugite namerno gi umiraa cim vlegoa vo bolnicaAter muabetov reshiv da proveram kolku ima Aus pochinati od korona dosega -2300 gore dolu. Za drzava so 30- tina milioni ziteli e super brojka. Kaj nas se 8000 dosega ako sporeduvame. Si drzat Avstralija na bezbednost na svoi sogragjani i nema na shto da se lutime
Баш ќе биди интересно Кина да преземит таков чекор.Цела глупост направија зошто Ноле не бил вакциниран.Па која е поентата да не му дозволуваат да игра кога се докажа дека и вакцинираните можат да го пренесат вирусот?Дискриминаторна политика е. Не, Србија не е Рајх. Темава е за Ноле не за сите глупи закони во светот.
Еве ти ситуација, иде ЗОИ во Кина нареден месец. Кинезите се мразат со Австралијците, што ако речат сите вакцини кои се произведени во Австралија се фалц и не ги признаваме? Стотина олимпијци ќе останат со прст во уста само бидејќи политиката на НРК е антиавстралиска. Ќе ги поддржиш Кинезите во овој случај или не?
Пред да пишеш нешто вака, се читаш што си напишал?Kaj nas realno se 2,000 drugite namerno gi umiraa cim vlegoa vo bolnica
Нема ника да си руши репутација со вакви дневнополитички глупости. Нив ги интересира една работа, а тоа е да не се шири вирусот. Жално е колку западниве општества се уназадија во споредба со азијциве. Место да размислат како на островска земја им пропадна ковид 0 стратегијата после 2 години и сеа ќе бројат илјадници жртви, се замараат со Ноле цела недела.Баш ќе биди интересно Кина да преземит таков чекор.Цела глупост направија зошто Ноле не бил вакциниран.Па која е поентата да не му дозволуваат да игра кога се докажа дека и вакцинираните можат да го пренесат вирусот?
Da sine, znam kako stojat kaj nas rabotite, mnogu poubavo od tebe..Пред да пишеш нешто вака, се читаш што си напишал?
Тешко дека знаеш ти нешто.Da sine, znam kako stojat kaj nas rabotite, mnogu poubavo od tebe..
Истово ми го спомнаа и на мене демек намерно ги умирале за да задоволеле некоја бројка дневно, само не знам кој е тој што ке даде таква наредба и кој ке ја изврши… класика антикоронашки муабет фемек вирусот не е смртоносен па овие намерно ги умираат луѓетоТешко дека знаеш ти нешто.
Од волци се фаќа беснило
Од левичари се заглупува.Од волци се фаќа беснило