Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
До натпреварот со Рома, против Милан биле досудени 5 пенали, а за 4. Сега е 6:5, што исто не е воопшто некој многу позитивен однос.

Но, ќе дојде фан на Рома и ќе напише дека судиите само чекале да судат пенали за Милан.

А судијата да не ги поштеди со жолти, ќе останеа уште порано со играч помалку, а по нивните стандарди за пенал, требаше да досуди пенал и за стартот врз Круниќ. Тоа беше повеќе пенал, отколку стартот врз Заниоло. Всушност за стартот врз Заниоло само навивачите на Рома велат дека е пенал.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.816
Поени од реакции
5.919
Уште плачат. Изгазени беа со Габиа и Калулу стопери, со Флоренци десен бек, со Сале и бразилскиот Меси крила, со Раде де Крујне уште пијан од нова година, без Кесето и Бенасер, без Томори и Ромањоли, без Калабрија, без Ребич, без пола тим и уште плачат.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Druze ja gleav Milan - Roma, kade bese greskata na sudijata ne mi e jasno, pa prvi dva gola direktno Roma im gi pokloni na Milan, bez ra se ispotat vodea so 2-0, na koja osnova ja barate vinata kaj sudijata a ne kaj Roma ko tim.
Јасно е тоа дека Рома сама се победи и им даруваше новогодишни поклони.. Зборим за судењето друже..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Демек Рома го надиграла Милан, но имале две грешки, па затоа изгубиле!?:D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.996
Поени од реакции
51.168
Јасно е тоа дека Рома сама се победи и им даруваше новогодишни поклони.. Зборим за судењето друже..
Симулациите на Заниоло доколку се санкционираа ќе беше доволно да се стави утакмицата под контрола. По рецептот на Имобиле и поучен од Мурињо се научи и тој да прави тензични ситуации и да креира атмосфера за картони и судиски грешки.
Исто беше и на првата утакмица.

Член од
26 јануари 2019
Мислења
3.634
Поени од реакции
5.628
Брат како да ти објаснам ама Рома не постоеше на терен комолетно бевте издоминирани на секое поле. Така да стварно глупи ти се муабетиве дека сами сте се победиле.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Темава треба да се преименува во Жалби и Поплаки 2021/2022.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.254
Абе кога ќе забега уште некој топ талент затоа што е вреѓан на расна основа ќе ве видам.

Исто и Влахович му скандираат дека е циган, и тој ако замине ќе играат со Палоски и Скамака.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Аха точно, нема грешка Влахович бега затоа што некој рандом лик во трибини му вика циган, точно така.

Дај бе не тропај глупости жити све.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.146
Поени од реакции
2.254
Аха точно, нема грешка Влахович бега затоа што некој рандом лик во трибини му вика циган, точно така.

Дај бе не тропај глупости жити све.
Кај го има ова бе?

Во која друга топ лига уште ова е случај?

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Брат како да ти објаснам ама Рома не постоеше на терен комолетно бевте издоминирани на секое поле. Така да стварно глупи ти се муабетиве дека сами сте се победиле.
Ок де.. Она од Ибањез беше асистенција која ни Меси како соиграч не ти ја дава.. Нема врска ајде утре ново коло доста ја тупиме..

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.253
Поени од реакции
10.344
Кај го има ова бе?

Во која друга топ лига уште ова е случај?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom