Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Piotr Zielinski, Amir Rrahmani and Stanislav Lobotka feature in Napoli’s starting XI for the game against Juventus despite receiving a quarantine order

o_O Некој по упатен? Умот тантела ми е со овие Ковид правилата.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Им беше забрането на тројцата да патуваат во Торино, ама против таа забрана.
Ќе видиме дали ќе има некаква казна за Наполи или ќе помине така.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.985
Поени од реакции
23.967
Серија А не им забрани на тие тројца да патуваат туку локалните власти. Мислам дека нема шанси за некаква казна во вид на одзимање поени за Наполи.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Грешка си, пенал и жолт беше. Кој му е крив што е деген и се буни кај судијата. Како и цела екипа нискоинтелигентни битија.
Слична беше ситуацијата на Леао и онаа на Заниоло од првото полувреме.. Нема врска тоа е тоа.. 3 бода се ваши, друга ми беше поентата..

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.465
Поени од реакции
7.791
Piotr Zielinski, Amir Rrahmani and Stanislav Lobotka feature in Napoli’s starting XI for the game against Juventus despite receiving a quarantine order

o_O Некој по упатен? Умот тантела ми е со овие Ковид правилата.
Смешно е за ова да плачете, не ни имаат ковид, демек имале контакт со заболен... Ако не цел тим да не игра пошто заедно тренирале со нив и службена за Јувентус?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.812
Поени од реакции
17.751
Смешно е за ова да плачете, не ни имаат ковид, демек имале контакт со заболен... Ако не цел тим да не игра пошто заедно тренирале со нив и службена за Јувентус?
Кој плачи? Нормално прашање поставив ако не си способен да го одговориш не реплицирај.
Серија А не им забрани на тие тројца да патуваат туку локалните власти. Мислам дека нема шанси за некаква казна во вид на одзимање поени за Наполи.
Ако им забранеше Серија А сигурно немаше да се дел од тимот. Муабетот ми е, секој ден е нешто ново. Баш чудно ми падна неможам да хи допратам. Одземање бодови посекако не е можно не ни треба да биди само чудна ми е цела ситуација е како никој да не знај кај тера.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Ne bidi tolku pesimist, imate barem minimalni sansi za Evropa liga osven ako ne vi se zaarnilo da si go merite so Bodo Glimt i Cska Sofija vo konferencija
Еднаш во 10 године излеговте во ЛШ и се испосравте... У тие године Рома дур играше ЛШ вие кубуревте и умиравте од желба да допрете до Цска Софија, Звезда и слични преку ЕВРОПА ЛИГА а не ЛШ..

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.021
Пополека испаѓаат од борба за ЛШ, но важно им е дека Милан немало да освои првенство. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom