Абе и ти си тажен што го бранишДа да Многу тажен Златан што ја створи шансата за 3тиот гол мора се признае. Рома се тажни и бедни исто како Мурињо. Порпаднат тренер со 0 иновации и зглавен уште во 2010. Бркаш резултат оној гревон Кристанте го ставаш во игра...
Пак ве уништија судиите.Можеше и на Патрисио црвен да му даде.. Едноставно не смееше да му го фати пеналот на неверникот..
Мислам после она срамно плачење на секоја одлука и она срамно симулирање на Заниоло на крај на прво за кое мораше 2 жолт да добие треба си среќен што на крај само со 2 црвени завршивтеМожеше и на Патрисио црвен да му даде.. Едноставно не смееше да му го фати пеналот на неверникот..
Реално Леао се најде во таква можност благодарејќи на притисок Ибра кој го направи. И мајсторски си заврши Леао. Ако сакаш од инат да збориш повели слободно.Абе и ти си тажен што го бранишРеално му сервираше топка, ама голот е чист на Леао, се лансираше дечкото. Да беше Сале место Леао ќе се бореше со топката и на крај сам ќе им ја даеше.
Кој го тераше Тами да иде со рака накај топката? И тоа раката испружена скроз?Ич не ми е гајле за Заниоло и неговото цвичење.. Свакако не го можем него..
Првиот пенал ја реши утакмицата.. Едвај чекаше да суди..
Ич не ми е гајле за Заниоло.. Секако не го можем него..Мислам после она срамно плачење на секоја одлука и она срамно симулирање на Заниоло на крај на прво за кое мораше 2 жолт да добие треба си среќен што на крај само со 2 црвени завршивте
Автоматски споено мислење:
Реално Леао се најде во таква можност благодарејќи на притисок Ибра кој го направи. И мајсторски си заврши Леао. Ако сакаш од инат да збориш повели слободно.
Грешка си, пенал и жолт беше. Кој му е крив што е деген и се буни кај судијата. Како и цела екипа нискоинтелигентни битија.Она од Манчини пенал и црвен.. Честитки извонредни сте...
Ај што не ви помогна многу со подобра игра и резултати, Мурињо ве уништи и вас фановите. Само да се плачело.Ич не ми е гајле за Заниоло.. Секако не го можем него..
Ама пеналон прв вие срамен..едвај чекаа да ве гурнат..
Она од Манчини пенал и црвен.. Честитки извонредни сте...
Како бе срамен? Кој ви е крив што Абрахам е црнец без мозок? Намерно ја мрдна раката накај топката не му беше природна позиција. Се праиш слеп или?Ич не ми е гајле за Заниоло.. Секако не го можем него..
Ама пеналон прв вие срамен..едвај чекаа да ве гурнат..
Она од Манчини пенал и црвен.. Честитки извонредни сте...
Не е до менталитетот на Рома. Едноставно Милан е доминантен сезонава и тешко кој може да му се спротиставиРома сами им направија услуга на арамиите, без двајца во одбраната.
Менталитетот на играчите како екипа од Серија Ц