- Член од
- 24 февруари 2014
- Мислења
- 736
- Поени од реакции
- 1.172
4/10 откажани ... треба да се откаже цело коло штом е ваква ситуацијата.
Остај ти rezultati.com, $inter (така им пишува на дресовите) на официјален твитер си имаат пишано Match day пред 2 саати4/10 откажани ... треба да се откаже цело коло штом е ваква ситуацијата.
Интер ќе искочат терен, Болоња најверојатно не, Интер ќе добие службено 3 бода. И за недела-две ќе ги изгубат, мечот ќе се преигра на крај.Остај ти rezultati.com, $inter (така им пишува на дресовите) на официјален твитер си имаат пишано Match day пред 2 саати
Ќе искочат на терен сигурно.
Oва е објаснето доста пати тука.Kako toa Verona igra so 10 pozitivni,a drugive nemozea so pomalku?
Супер план, таман да им доумре цела земја чим ќе може и со ковид да играат, али битно вакцинирани да се. Сигурен си дека баш таква била идејата на Марота и останатите? Или изворот ти е trust me bro.Марота и останатите барале да се донесе протокол со задочжителна 3-та вакцина и се да се ограничени, да нема карантини и тестирања за фудбалерите, што значи и асимптоматски да си играат.
5 минути изгубија со ВАР за нешто што се решава за 30 секундиВиди го Патрик пред цел свет лажеше дека не ја удрил со рака, едноставно би го убил без око да ми трепне.
И тоа прво свирна гол па се враќаше да проверува.5 минути изгубија со ВАР за нешто што се решава за 30 секунди![]()
Супер план, таман да им доумре цела земја чим ќе може и со ковид да играат, али битно вакцинирани да се. Сигурен си дека баш таква била идејата на Марота и останатите? Или изворот ти е trust me bro.