Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Голманските експерти во фан клубов го поддржуваат трансферов и замената на Гранде Ханда еден од најдобрите голмани на денешницава и топ 5 all time best? Да знам уште од сега...

Инаку за мене топ е заменава иако ќе фали Хандоминаторот.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.160
Поени од реакции
10.097
Голманските експерти во фан клубов го поддржуваат трансферов и замената на Гранде Ханда еден од најдобрите голмани на денешницава и топ 5 all time best? Да знам уште од сега...

Инаку за мене топ е заменава иако ќе фали Хандоминаторот.
Абе и Милито мене ми фали па тоа е, време му е на Ханданович да си хи троши парите у пензија. По мене одличен голман носат.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Секоја промена е сомнителна .. ми текнува Цезар кога од нигде никаде дојде да го замени Толдоне и го пцуев Манчини зошто игра анонимец. Истата сезона и Маикон играше десен бек, а Пупи играше у средина па и за тоа дополнително го пцуев па после некоја сезона заврши се тоа со триплета.

Фала му на Ханда братот за се ама редно е за промена. Е сеа Онана дали ќе се погоди е меч со две острици, пишав и пред некое време дека долго време не брани редовно и плус брани во лига кај што доминираат ајакс на секое можно поле и верувам дека не ни стигаат до гол да шутнат противниците. Ама да се надеваме дека ќе ни донесе дечково радосни моменти.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па и нас не ни стигаат до гол. :kafence:
Автоматски споено мислење:

Ди Марцио вика 5 годишен договор по 3 милиони плата.
Црн голман у Интер, е фата.

Последно уредено од модератор:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Марота е BIG BOSS, направи супер работа досега во Интер, и се додека он е во клубот мислам дека не гледаме зима уште долго...

Само кога ќе ти текне каде бевме:

271165856_3205198246380046_3727334423661022071_n.jpg

ps. Само мојот човек Дамброзио успеа да преживее :D

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Леле проби дно. Поздрав Ромелу.
Најјак е моментот кога пробува да се извади за муабетот со Реал, Барса, Баерн... вика сите деца сакаат таму ама ја на 10, 11 години сакав во Челзи. И скроз му верувам, не може да немаш пасија кон таков голем клуб со играчишта ко Бабајаро, Гронкер итн :pos:

Затоа масивен респект кон Курва Норд, го пратија таму кај што му е местото, му ебам вуду циганот.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
Марота е BIG BOSS, направи супер работа досега во Интер, и се додека он е во клубот мислам дека не гледаме зима уште долго...

Само кога ќе ти текне каде бевме:

Прегледај го приврзокот 318374

ps. Само мојот човек Дамброзио успеа да преживее :D
Ова бил некој втор тим, ама сепак респект за Манчини што никогаш не квичел ко Конте.

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Наводно ќе ја откажуваат утре. Имале многу позитивни од Болоња.

И онака е кнап сезонава, којзнае кога ќе ја закажат

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.936
Поени од реакции
23.745

Kajgana Shop

На врв Bottom