Фан Клуб: Интер

Голманските експерти во фан клубов го поддржуваат трансферов и замената на Гранде Ханда еден од најдобрите голмани на денешницава и топ 5 all time best? Да знам уште од сега...

Инаку за мене топ е заменава иако ќе фали Хандоминаторот.

Голманските експерти во фан клубов го поддржуваат трансферов и замената на Гранде Ханда еден од најдобрите голмани на денешницава и топ 5 all time best? Да знам уште од сега...

Инаку за мене топ е заменава иако ќе фали Хандоминаторот.
Абе и Милито мене ми фали па тоа е, време му е на Ханданович да си хи троши парите у пензија. По мене одличен голман носат.

Секоја промена е сомнителна .. ми текнува Цезар кога од нигде никаде дојде да го замени Толдоне и го пцуев Манчини зошто игра анонимец. Истата сезона и Маикон играше десен бек, а Пупи играше у средина па и за тоа дополнително го пцуев па после некоја сезона заврши се тоа со триплета.

Фала му на Ханда братот за се ама редно е за промена. Е сеа Онана дали ќе се погоди е меч со две острици, пишав и пред некое време дека долго време не брани редовно и плус брани во лига кај што доминираат ајакс на секое можно поле и верувам дека не ни стигаат до гол да шутнат противниците. Ама да се надеваме дека ќе ни донесе дечково радосни моменти.

Па и нас не ни стигаат до гол. :kafence:
Автоматски споено мислење:

Ди Марцио вика 5 годишен договор по 3 милиони плата.
Црн голман у Интер, е фата.

Последно уредено од модератор:
Марота е BIG BOSS, направи супер работа досега во Интер, и се додека он е во клубот мислам дека не гледаме зима уште долго...

Само кога ќе ти текне каде бевме:

271165856_3205198246380046_3727334423661022071_n.jpg

ps. Само мојот човек Дамброзио успеа да преживее :D

Леле проби дно. Поздрав Ромелу.
Најјак е моментот кога пробува да се извади за муабетот со Реал, Барса, Баерн... вика сите деца сакаат таму ама ја на 10, 11 години сакав во Челзи. И скроз му верувам, не може да немаш пасија кон таков голем клуб со играчишта ко Бабајаро, Гронкер итн :pos:

Затоа масивен респект кон Курва Норд, го пратија таму кај што му е местото, му ебам вуду циганот.

Марота е BIG BOSS, направи супер работа досега во Интер, и се додека он е во клубот мислам дека не гледаме зима уште долго...

Само кога ќе ти текне каде бевме:

Прегледај го приврзокот 318374

ps. Само мојот човек Дамброзио успеа да преживее :D
Ова бил некој втор тим, ама сепак респект за Манчини што никогаш не квичел ко Конте.

Наводно ќе ја откажуваат утре. Имале многу позитивни од Болоња.

И онака е кнап сезонава, којзнае кога ќе ја закажат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom