Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Rade Mihajlovic напиша:
Drugari zdravo posle duzeg vremena :)

Koliko vidim nista se nije promenilo od prosle zime.
DedaTrajko напиша:
Gde ste drugari ? Sta ima novo :) Nisam mesecima bio ovde. Da li je moguce da se jos vodi ista bitka :)

Promjeni malo uvodni tekst kad mijenjaš nick , manje češ se blamirati..

Jbg, uhvatio si nas :).
Blago tebi u svakom slucaju sa takvim "istrazivanjima" i opterecenjima. Nije to lako.
Srecom pa postoji dugme ignore.

Imam i ja jedno pitanje, mene interesuje ovo. U kojem vremenskom razmaku cistite unutrasnju jedinicu, ali komplet. Znaci da se skine i ventilator unutrasnje i detaljno ispere. Da li to treba raditi svake godine ili moze svake godine samo izmenjivac, a ventilator recimo na svake dve godine ? Kako proveriti da li je on zaprljan ili ne bez skidanja ? Nesto sam gledao po netu, i ukapirao sam da bi spoljne mogao bez problema i sam da cistim, ali kod unutrasnje je malo zeznuto da se izvadi bas taj deo. Bar za mene.

A bre ozbilno prasav, ne bese nekoj zlonameren komentar

Sent from my SM-A217F using Tapatalk

@Filip Telford да кажеше дека сакаш да го менуваш никот, ќе свикавме интервенција.
Кажа, на чат на фб замараше и предложи неколку криминални никови меѓу кои и Dick McCoor..... Непријатен вкус за никови, сиот можен блам го собра со Филип Телфорд. Ок е Марио не замарај за никови, Стефан-Кобе колку и да е лош сепак се состои од имиња на 2 мртви особи, едниот во хеликоптерска несреќа, а другиот небитно сега да не навлегуваме во детали. Ти ебам чобанот ти ебам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom