Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 октомври 2008
Мислења
384
Поени од реакции
1.299
I was annoyed that the directors didn’t even try to renew my contract, in which case I would have stayed 100%. But I didn’t leave for the money, it’s a challenge to return to England where I didn’t win.

"Ако ми понудеја поќе пари ќе останев 100%, ама не заминав за парите, за предизвикот заминав" :pos:

Lautaro is the best teammate I’ve had. Will he join me at Chelsea? No, he’ll stay in Milan and I’ll come back.

Какво ултимативно днодопирачко цмиздрење и лигаење, мизерија жива.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Ви реков ја пред да си иде дека на Лукаку повеќе ќе му треба Интер него ли обратното .
Кога ќе текне на изјавите дека неможел да го одбие Челзи , животна желба му било да се врати у клуб кој не го ебеше два посто додека играше за нив , по позајмици го праќаа у Евертон и покрај тоа што се докажа таму како фудбалер пак не го задржаа .

Стокхлом синдром .

Член од
24 февруари 2014
Мислења
736
Поени од реакции
1.172
Почнаа срањата, Џеко, Сатриано и Кордаз позитивни ... дај боже да поминат лесно и да не пренеле на некој друг од тимов па да се напраи кластерче.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Кај и да е можда ке се јави и Хакими, а можеби и некој заборавен ас како Раџа Наинголан. :kafence:
Хакими без кој тимов не може да функционира и ќе се бори за опстанок има иста статистика со Џанго наш со тродупло поише минутажа играјќи за суперсоничен тим у непостоечка лига. :kafence:

Член од
30 декември 2021
Мислења
93
Поени од реакции
180
Нека го зимаат Костиќ ако веќе зимаат некој нека не кур ми носат просечни Дињовци без врска тука од буџет да трошат пари кои и онака се ограничени...
Кому е потребен Костиќ бе, не правете циркузи. Ќе се отепаат пари за трева давање.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.067
Позајмица со пола плата покриена, па ќе видиме, ќе размислиме. :kafence:
Замина на неславен начин, но јас би го вратил инстантно. Барем нема да се нервираме дали му е денот на Лаутаро и Џеко... Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме, е сега колку Лукаку е во форма е друго прашање (не гледам Премиер лига и не знам).

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Замина на неславен начин, но јас би го вратил инстантно. Барем нема да се нервираме дали му е денот на Лаутаро и Џеко... Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме, е сега колку Лукаку е во форма е друго прашање (не гледам Премиер лига и не знам).
Хахахаха незнам дали да се смеам или да плачам

Нас ни фали напаѓач на кој може да се ослониме............

лукаку хахахахахахаха

пошто се ослонивме на него испаднавме од секаде каде што се потпревме

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Па даде сто гола и ни донесе титула. Но добро ајде да бидеме како курва норд да не ни се повреди егото ако се врати.
каде и кога даде

сигурно не даде каде што требаше ако е класа

титула ке земе и сега

каде сме сега а каде завршивме прошлата година

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.424
Lukaku to Sky: “There are 3 teams at top level: Barcelona, Real, Bayern. All the players dream of them, that's the truth. I thought I was going to one of those clubs after Inter".

"This didn’t happened and I said: there is only one club where I can imagine myself, it's Chelsea”.

Ќе му каже некој на овој дека е греота?

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.121
Поени од реакции
10.031
Ја искрено не сфаќам што му беше поентата со интервјуво, пошо моментално го мрзат и фановите на Интер, а уште повеќе на Челзи. Каква мивка еј, ко несигурна тинејџерка се испонаша.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.697
Поени од реакции
115.424
Сепак е црнец и не очекувам да направи нешто паметно така да не ме чуди ова срање да го напраил стварно ненамерно, иако шансите за тоа се мали.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Сепак е црнец и не очекувам да направи нешто паметно така да не ме чуди ова срање да го напраил стварно ненамерно, иако шансите за тоа се мали.
А што ќе му е на голман да се допингува? Да може да стои на нозе подолго? :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom