E pa prijatele ako razberese sto sum napisal ke svatese ,ama ocigledno inaet vi e pobiten i vi se zamatuva vidot .Gledas deka zlatko dobro procital ,klimata prethodno rabotela 2-3... saati pa se slucuva defrost od 8min pa vklucuva gree 10minuti i se slucuva uste eden defrost ,zatoa sleden pat protrij oci pa komentiraj kako sto treba da ima smisla.Inaku prvpat mi se slucuva da zateknam takva situacija ,voobicaeno nasabajle posekako ima eden defrost.Dobro uste se zamarate so istite raboti..?? Ne znam kako glava ne ve zabole....ti se veruva za 10min 2x df.?
Pa samiot defrost e od 5do10min,(kaj mene amberot ovie 2/3dena nema napraveno ni 1df,iako nojke e do -7 cisto e nema vlaga,koga imase minatata nedela pravese 3do4 df,pretezno na vecer...2/3 1denski... Istekuva okolu 4L,voda mereno...LcLh pravi df,otkako cela ke pobeli no toa trae 5min,i prodolzuva na 3/4 casa nekogas na podolg period-razlicno....ovie 2 dena i LcLh nema.napraveno df.bidejki gledam tubata e prazna....
Jas se nadevam deka utre,dr den ke pominam na edna lokacija koja mie popatna ke vi sliknam edna toshiba pa sakam da prokomentirate...vazi....?
Автоматски споено мислење:
Vo 7.05 vcentar na benziska bese -5 isto i vkola kaj mene....
Sent from my SM-N975F using Tapatalk

. Se salam neli... Mojot toj drveniot ziviniot ako go pamtis lani mi padna sol se napravi koga go brisev od prasinava skopska i si kupiv eden metalen so magnetce ubavo se zalepi na sasijata i go lici poveke. Inace klasika se povtoruvaat pak i pak istite raboti ama sepak fakt e deka edinstvena merodavna T e na vlezot ili usisot na nadvoresnata edinica na klimata ako sakas da znaes kako ti tera klimata na razlicni T...