Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
За што треба постарите да излезат да се бунат и против кого???
Па што дремеш на темава за џабе и свки ден кењаш нешто ако не треба да се буниш?

Забранети графици. Вкупна смртност на 1000 жители за 10 години во Шведска.

Прегледај го приврзокот 317019

Јеботе не знаев дека во 2011 и 2012 имало појака Пандемија отколку во 2020.
има и една друга работа... поради Пландемијата помалку се оди на доктор и помалку се откриваат болести, па и помалку се умира од други болести ( Да не кажувам Теории на заговор дека умрените од други болеси ги прикажуваат како умрени од Ковид)

Па што дремеш на темава за џабе и свки ден кењаш нешто ако не треба да се буниш?
Еден од начините за бунење против ова ропство врз човештвото, освен излегување и протестирање на улица е и токму овде, на форумов, со постирање на вакви видеа, текстови....и ВНИМАВАЈ на речникот малце(што би рекол Ацид)

Еден од начините за бунење против ова ропство врз човештвото, освен излегување и протестирање на улица е и токму овде, на форумов, со постирање на вакви видеа, текстови....и ВНИМАВАЈ на речникот малце(што би рекол Ацид)
Koje ropstvo?

Ропство под демократски модел, каде што сопствеништвото врз робовите го има мафијата.

Корона мерките практично беа добредојдени за сите на кои животот му беше мизерен, да му го направат исто толку мизерен животот на сите останати.

Уживаат во нивниот мал момент на среќа, гледајќи ги останатите дека не можат да си го живеат животот.

Корона мерките практично беа добредојдени за сите на кои животот му беше мизерен, да му го направат исто толку мизерен животот на сите останати.

Уживаат во нивниот мал момент на среќа, гледајќи ги останатите дека не можат да си го живеат животот.

Auuu drami.

За среќа се повеќе луѓе го сфаќаат ова и веќе му е преку пенис, така да сега е само прашање на време кога ќе се смени јавното мислење за многу работи.

А политичарите ако не можат да го сменат јавното мислење, тогаш се адаптираат на него.

Има одредена количина на среќа доделена кај луѓето од универзумов и одредена количина на несреќа. Не му се секирај, што повеќе луѓе одбираат смрт толку повеќе има живот за тие на кои им светат очите.

TheGardian со 12 милиони евра од Бил Гејтс го кажува ова. Како викаше Грујо, вистината е како шило, врти, врти ќе излези ...

England hospital units may close as staff revolt over jab mandate, says NHS leader

Бонус, Австралија од 1 јануари ќе го додаде како бесплатно користење на магнетна резонанца за скенирање на срцето после вакцинација, затоа што на одредени луѓе не може да му се открие миокардитис со стандардни испитувања.

MRI scan to diagnose myocarditis after Covid-19 vaccine added to Medicare Benefits Schedule

Последно уредено:
За среќа се повеќе луѓе го сфаќаат ова и веќе му е преку пенис, така да сега е само прашање на време кога ќе се смени јавното мислење за многу работи.

А политичарите ако не можат да го сменат јавното мислење, тогаш се адаптираат на него.
Teneke ti mi se cini pred 2 godini imase dijametralno sprotiven stav. Ne deka tebe licno te fakjam, ama me interesira sto se smeni od togas?
Mene situacijata mi izglea potpolno ista. Vakcinite ocigledno ne funkcioniraat, lugje umiraat, bolnici se polnat i ponataka. Zaso sega ne e opravdano da ima lokdaun, a togas bese?

Glavniot argument na site sega im e pa projdoa 2 godini, mora da se zivee. A so se smeni u ovie 2 god- nisto. Znaci toa trebase, da im skurci. Ni ebavte majkata i ekonomija i sve, 400 evra MWh za apsolutno niso. Za da pominat dve godini i da im skurci na lugjeto. Genijalno.

Teneke ti mi se cini pred 2 godini imase dijametralno sprotiven stav. Ne deka tebe licno te fakjam, ama me interesira sto se smeni od togas?
Mene situacijata mi izglea potpolno ista. Vakcinite ocigledno ne funkcioniraat, lugje umiraat, bolnici se polnat i ponataka. Zaso sega ne e opravdano da ima lokdaun, a togas bese?

Glavniot argument na site sega im e pa projdoa 2 godini, mora da se zivee. A so se smeni u ovie 2 god- nisto. Znaci toa trebase, da im skurci. Ni ebavte majkata i ekonomija i sve, 400 evra MWh za apsolutno niso. Za da pominat dve godini i da im skurci na lugjeto. Genijalno.

Јас сум целосно про наука, за разлика од овие вернициве во наука, јас ја следам и пробувам да ја разберам.

Едноставно сфатив дека нема логика.

Карантините убиваат луѓе. Колку? Ќе сумираме на крај.
Вакцините убиваат луѓе. Колку? И тоа ќе сумираме на крај.
Хистеријата убива луѓе. Колку? На крај ќе се знае, кога на огромен број на научници ќе им биде дозволено да работат на тоа.

Ова што го гледам не е наука, туку ОГРОМНА корупција на научниците од страна на богати филантропи и фармацевската мафија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom