Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Па што дремеш на темава за џабе и свки ден кењаш нешто ако не треба да се буниш?За што треба постарите да излезат да се бунат и против кого???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па што дремеш на темава за џабе и свки ден кењаш нешто ако не треба да се буниш?За што треба постарите да излезат да се бунат и против кого???
има и една друга работа... поради Пландемијата помалку се оди на доктор и помалку се откриваат болести, па и помалку се умира од други болести ( Да не кажувам Теории на заговор дека умрените од други болеси ги прикажуваат како умрени од Ковид)Забранети графици. Вкупна смртност на 1000 жители за 10 години во Шведска.
Прегледај го приврзокот 317019
Јеботе не знаев дека во 2011 и 2012 имало појака Пандемија отколку во 2020.
Еден од начините за бунење против ова ропство врз човештвото, освен излегување и протестирање на улица е и токму овде, на форумов, со постирање на вакви видеа, текстови....и ВНИМАВАЈ на речникот малце(што би рекол Ацид)Па што дремеш на темава за џабе и свки ден кењаш нешто ако не треба да се буниш?
Koje ropstvo?Еден од начините за бунење против ова ропство врз човештвото, освен излегување и протестирање на улица е и токму овде, на форумов, со постирање на вакви видеа, текстови....и ВНИМАВАЈ на речникот малце(што би рекол Ацид)
Ропство под демократски модел, каде што сопствеништвото врз робовите го има мафијата.Koje ropstvo?
Ропство под демократски модел, каде што сопствеништвото врз робовите го има мафијата.
Корона мерките практично беа добредојдени за сите на кои животот му беше мизерен, да му го направат исто толку мизерен животот на сите останати.
Уживаат во нивниот мал момент на среќа, гледајќи ги останатите дека не можат да си го живеат животот.
Auuu drami.
Има одредена количина на среќа доделена кај луѓето од универзумов и одредена количина на несреќа. Не му се секирај, што повеќе луѓе одбираат смрт толку повеќе има живот за тие на кои им светат очите.Корона мерките практично беа добредојдени за сите на кои животот му беше мизерен, да му го направат исто толку мизерен животот на сите останати.
Уживаат во нивниот мал момент на среќа, гледајќи ги останатите дека не можат да си го живеат животот.
Teneke ti mi se cini pred 2 godini imase dijametralno sprotiven stav. Ne deka tebe licno te fakjam, ama me interesira sto se smeni od togas?За среќа се повеќе луѓе го сфаќаат ова и веќе му е преку пенис, така да сега е само прашање на време кога ќе се смени јавното мислење за многу работи.
А политичарите ако не можат да го сменат јавното мислење, тогаш се адаптираат на него.
Teneke ti mi se cini pred 2 godini imase dijametralno sprotiven stav. Ne deka tebe licno te fakjam, ama me interesira sto se smeni od togas?
Mene situacijata mi izglea potpolno ista. Vakcinite ocigledno ne funkcioniraat, lugje umiraat, bolnici se polnat i ponataka. Zaso sega ne e opravdano da ima lokdaun, a togas bese?
Glavniot argument na site sega im e pa projdoa 2 godini, mora da se zivee. A so se smeni u ovie 2 god- nisto. Znaci toa trebase, da im skurci. Ni ebavte majkata i ekonomija i sve, 400 evra MWh za apsolutno niso. Za da pominat dve godini i da im skurci na lugjeto. Genijalno.