Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ja zavrsi misijata, unisti sve sto mozese pa logicno e da se povlece.
Кај овие нема ништо логично :) Него виде дека ќе лета па глуми лудило... Што не се повлече некој до сега од морални или било какви други причини?

Кога тоне бродот стаорците први го напуштаат. :drk:

Колку е само лесно после направени толку многу дубари што негативно влијаат врз 1.5м жители да се повлечат без никаква одговорност. "Нема да учествувам во новата влада" "Не се сложувам со политиките на ЗЗ" :drk:

Последно уредено:

Понеделнички не е убаво да не вознемируваат со вакви вести... Се потресов...

za nekoj mesec ne samo od pozicija nego i realno da se pee ova

Кражбата продолжува

Инаку не се радувајте на повлекувањево на Царовска, Сдс се толку „таленти“ што ќе извадат некој уште побетер гарантирано..

Ќе дојдат,пет -шест гоодини ќе и ебат матер и на држава и на народ,ќе испокрадат све што можат.Ќе изгубат на избори и че си отидат никому ништо.
Така се работи тоа децо.

Ќе дојдат,пет -шест гоодини ќе и ебат матер и на држава и на народ,ќе испокрадат све што можат.Ќе изгубат на избори и че си отидат никому ништо.
Така се работи тоа децо.
I posle po nekoja godina nekoi novi klinci ke imaat samo dobri nameri i ke gi dovleckaat pak na vlast :toe:

Ги снема шарените куртони, колку само се веселеа дека не паднала владата пред месец и нешто. Сега на дуи да му текни да ги земи сите места од глувците кои си одат и нека дојдат овие да ја бранат пак „нивната“ влада.

Пред да продолжите со Апасиев VS ДПМНЕ, с
Ako aludirase na mene niti agitiram za vmro niti mi e nesto posebno bitno koj ke pravi sledno vlada. Muabetot mi bese deka ako levica e nova partija , ni oddaleku ne e nevina za gomnata vo koi sme zaglibeni kako sto miluvaat segasnite levicari da se prikazuvaat, bas naprotiv poprilicno ja imaat zasrano za sega da se vadat na tehnikalii. I vrvot i clenstvoto. Vprocem tie i gi dovleckaa ovie na vlast iako pazi sega nikoj ovde ili ne glasal za niv ili voopsto ne glasal. Sdsm magicno osvoija tamu 49 pratenici.
Patetiki.
Pet minuti mu treba na random clen da proveri koj se se raduval i slavel vo tie revolucionerni vreminja.

Ako aludirase na mene niti agitiram za vmro niti mi e nesto posebno bitno koj ke pravi sledno vlada. Muabetot mi bese deka ako levica e nova partija , ni oddaleku ne e nevina za gomnata vo koi sme zaglibeni kako sto miluvaat segasnite levicari da se prikazuvaat, bas naprotiv poprilicno ja imaat zasrano za sega da se vadat na tehnikalii. I vrvot i clenstvoto. Vprocem tie i gi dovleckaa ovie na vlast iako pazi sega nikoj ovde ili ne glasal za niv ili voopsto ne glasal. Sdsm magicno osvoija tamu 49 pratenici.
Patetiki.
Pet minuti mu treba na random clen da proveri koj se se raduval i slavel vo tie revolucionerni vreminja.
Олабај се ке се врати грујо.

Ги снема шарените куртони, колку само се веселеа дека не паднала владата пред месец и нешто. Сега на дуи да му текни да ги земи сите места од глувците кои си одат и нека дојдат овие да ја бранат пак „нивната“ влада.
Ne se tie sareni kurtoni, tie samo se slepaja na niv inaku bea cistokrvni komunjari.
Edinstveno Mafo se deklarirase kako komunjar, site drugi bea zagrizeni gragjani koi eptem imaja zabrano gajle za republikata.
Original saren kurton po drugo se raspoznava.
Автоматски споено мислење:

Олабај се ке се врати грујо.
Totalno nebitno.
P.s olabaj se i ti, samo najdobri nameri si imal, ne si glasal na izbori i Apasiev se ke ispraj i poke nema da bidis severdjan.

Ne se tie sareni kurtoni, tie samo se slepaja na niv inaku bea cistokrvni komunjari.
Edinstveno Mafo se deklarirase kako komunjar, site drugi bea zagrizeni gragjani koi eptem imaja zabrano gajle za republikata.
Original saren kurton po drugo se raspoznava.
Автоматски споено мислење:

Totalno nebitno.
P.s olabaj se i ti, samo najdobri nameri si imal, ne si glasal na izbori i Apasiev se ke ispraj i poke nema da bidis severdjan.

Тебе ти треба стручна помош мали шетај.

Нема плата нема мир а хахаах. Па ја знам ама еве и тука да појаснам што незнаат. Иначе ликот е на платен список од Грујо да биде бот на кајгана. Арно ама плата секна само му остана отровот кој го канализира тука. Затоа нека го попуши малце нека го јадат стрепови:).

@shura druze, sega bas si citkav so gluposti imas treskano . Tugj sram me fakja, iskreno.
Kako rece so promena na imeto ke sme pocnele pregovori za EU i zatoa si glasal Za.
Ili biserite za SJO , kako toa bila najsvetla tocka vo naseto korumpirano svarovski sudstvo :pos: .
Legenda si zimi se :facepalm:

Back
На врв Bottom