Fantasy Premier League 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кансело капитен <3
75 - 4 колово. Штета робо црвениот иначе ќе броев до 80.

Мартинели капитен го имав хехех

Eve ke si go iskoristime sledno kolo. Bez 5 igraci ostanav od 2 utakmici..
Автоматски споено мислење:

Eve ke si go iskoristime sledno kolo. Bez 5 igraci ostanav od 2 utakmici..

Секако дека Џејмс ќе си даде автогол кога го земав на фантази со free hit само за ова коло. Сѐ да си ебам.

Пред 21-во коло за жал поради Ковид-19 морав да ја активирам втората вајлдкарта. И нели, двојно коло број 21, а и во најава двојно коло 22, кога веќе имав прилика, го конципирав тимот врз тој податок.

Проклет да е денот кога помислив на Пинок и Тони од Брентфорд. Дно од играчи, а настрана играва, Брентфорд е разочарување во лигава за мене досега.
Во два меча со Астон Вила и Саутемптон, Тони и Пинок имаа вкупно пет (5) поени. Пет.
Да го нападнеа арбитарот буквално ќе имаа повеќе. Нула удел во трите гола за Брентфорд, нема клин шин и два жолти картони за клошарот Тони.

Стјуарт Далас на клупа, по еден одигран меч - 10 поени.
Не заслужувам да се разбудам утре.

@RATM уживај минусирав 4 за да го ставам фернандез на гол. Секако и пинок беше гарантиран стартер за сметка на Жота.

@RATM уживај минусирав 4 за да го ставам фернандез на гол. Секако и пинок беше гарантиран стартер за сметка на Жота.

А ако ти кажам дека Пикфорд ми е на гол?
Капак, Тејлор и ТАА коронисани, каков баксуз од вајлдкарта. Добро што и на ривалов Сон му се повреди па некако се тешам.

Отидов -4 поени за да купам дефанзивец од 8.4м што игра еден натпревар во дупло коло.
Нов сој има да се формира во ТАА до недела!

КДБ ми беше пикиран за капитен цела недела, прееска на работа го сменив денис за максимилијан, и денис го ставив капитен за да ми биде интересна утакмицата вечерва. Не ми беше интересна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom