Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Drvenoto movce mozis da go zemis i v g.. da si go piknis ko vekje si se zapnal za nego (sekako to vi e navika), kaj nas barem vrni sneg ima na so da se radvame, a za strujata arno e Rek za da imate doma svetlo oti uste so svekji ke svetevte. I ne se praj interesen pak ke ti recam so detski muabeti oti se gleda kolku ti e visoko nivoto na inteligencija ko prajs debilni muabeti od tipot na cancer mancer..ne znam kolku treba da si maloumen da se prajs interesen so takvi muabeti a mozi na forum 90% od zagubata na nekoj blizok bila od taja pricina. I ko vekje prajs takvi muabeti ke padnam na tvoe nivo i ke ti kazam samo da se krstite vo denot od 63' ko vi padnaja tavanite na gla, za da dojdite do ova so ste denes..neli nesto treba kurban da se daj za da se dobie?

movceto mozes ti u gz da si go napikas vase si e, pa radvaj se kolku sakas. taman naradvan taka zacisti ja kalta i snego koga cekate gosti...

rek za kur ne go biva so takvi rabotnici cas raboti cas ne, ete do stadion neznaete struja da si sprovedite.

toa sto ste cancer city so brakata vasi si e vas problem, toksnicki braka ste si odbrale me vi gi biravme nie.

za dupenje so godini peete za 63ta sega od eden post ko picenca proplakavte... ali ok tolku vi drzi gazot bitno vie da se radvate dur peete za 63ta ebate toa navivaci zavivaci

Последно уредено:
Kolku majkati so ima k... primeno, e tolku :kuracc:
I so respect za ostanatite da ne ve klavam site vo ist kosh, ama ako se vakvi vo umot kako tebe da znajs deka i vnucite moi nema da ja slusnat :kuracc:

normalno nema, ne sme nie kurtoni da pravime takvi pesni... baska so rak se rimuva samo mrak... a vie ste svetol grad... rek go imate. ne bi imalo smisla da ti izrimuvame nesto za majkati rak mrak na primer....

mesto green power ste mozele cancer power....

gradovi pobratimi dupkite na polska i mkd so termoelektrani :)

ps. ve dupam ovoj pat, izgledaat dobro

Друже избега во Аус, ко ќе дојдиш на шетање тука и ќе ги пуштиш децата на улица ќе ти ги заколат браќата, зошто твојте деца ќе бидат неспособни да се снајдат на овие улици.

de be od 63ta do sega kolku umrevte? :popce: mnogu mnogu poveke od zemjotresot i pak pesna ne sme vi komponirale.... :kuracc:
Дебел , еве ти компонирај и дај му ја на твоите , ама не сум сигурен дека има абеми како тебе шо ќе ја пејат , ама можи и има ќе видиме ..
За 63-та и јас сум против , ама не е само таа проблем има и други шо треба да се искоренат ..
А со овие твои мислења има и деца шо читат, а ти таму од кај кенгурите мрсиш муда , па некое детенце можи ќе налета на твоите фори (како едно друго дете, од пишење на фејзбук не е поќе меѓу нас) па ќе го земиш на душа , ама толку ти е IQ -то .
Најреално треба да бидиш баниран и од овде ако има модератори , па твоите фрустрации и психички проблеми да се ги лечиш на темите за Вардар , ама и таму не знам до кога ќе те трпат.

Друже избега во Аус, ко ќе дојдиш на шетање тука и ќе ги пуштиш децата на улица ќе ти ги заколат браќата, зошто твојте деца ќе бидат неспособни да се снајдат на овие улици.

druze nikoj od nikade ne izbegal nitu se problem brakata...

jas sfakam vie im go imate zemeno stravot pa si rucate so niv od vreme na vreme za sekoj slucaj ali nas ni se sekojdnevie, toa so vie imate nekoja glupa slika u glava za niv si e vas problem

Дебел , еве ти компонирај и дај му ја на твоите , ама не сум сигурен дека има абеми како тебе шо ќе ја пејат , ама можи и има ќе видиме ..
За 63-та и јас сум против , ама не е само таа проблем има и други шо треба да се искоренат ..
А со овие твои мислења има и деца шо читат, а ти таму од кај кенгурите мрсиш муда , па некое детенце можи ќе налета на твоите фори (како едно друго дете, од пишење на фејзбук не е поќе меѓу нас) па ќе го земиш на душа , ама толку ти е IQ -то .
Најреално треба да бидиш баниран и од овде ако има модератори , па твоите фрустрации и психички проблеми да се ги лечиш на темите за Вардар , ама и таму не знам до кога ќе те трпат.

nema so jas da komponiram, jas sum protiv takvi raboti. ve rcnav zasto si se namestite na penal i dobro e sto ete uklucivte toa boljerot malku.

ebate toa navijacite i tuka pocnavte da placite :pos: daj ako ne da ja digneme diskusijata na nivo i da razgovarame za navijacka likovna umetnost u toa artiklite sto gi stvorile, biznisot so prodazba na majcite i kvalitetot na artiklite...

vaka ti ko poupaten 100% pamuk se majcite i dali se so poteklo od chernobil ili nagasaki?

Тебе треба да ти се забрани пишење тука, имаш некој психички растројства. Те игнорирам цело време, не можам да се спуштам на исто ниво.
Врати се еднаш па ќе прајме мубет, пушти ги децата малце у СК, нека ги БРЦАТ

Кажав погоре ова не е на Чкемабрска трибина.

Ама еве ја вашата екипа :D :D :D :D :D :D :D :D
Шо е ова бе хахахахахахахахахххахааххахахахахахахаха
Прегледај го приврзокот 316793
Прегледај го приврзокот 316794

Не треба да ставате вакви слики на форум.
Овие се помлади точно, беа погоре. Подолу во првите редови постари момци.
Битно групата докажа дека има капацитет да гостува кај ривалите во работен ден.
А вие пошто 200 деца бевте на фудбал од 13:00 час дома, не верувам ДЕКА моментално имате капацитет 50 луѓе да дојдете у Скопје у работен ден.
Дај боже да грешам. Али се надевам на пролет ќе дојдете и ќе се консолидирате.

Пак ќе кажам, не треба да ставате вакви слики на форум, исто и претходната слика од млади Чкембари не требаше.

Не треба да ставате вакви слики на форум.
Овие се помлади точно, беа погоре. Подолу во првите редови постари момци.
Битно групата докажа дека има капацитет да гостува кај ривалите во работен ден.
А вие пошто 200 деца бевте на фудбал од 13:00 час дома, не верувам ДЕКА моментално имате капацитет 50 луѓе да дојдете у Скопје у работен ден.
Дај боже да грешам. Али се надевам на пролет ќе дојдете и ќе се консолидирате.

Пак ќе кажам, не треба да ставате вакви слики на форум, исто и претходната слика од млади Чкембари не требаше.
СЕ СЛОЖВАМ!
Јас ги имав сликите, не ги клавав.
Ама кога веќе клават од дечиња по 12 години кај нас, еве ви повелете.
Нека ја тргни вашиот дечко сликата, ќе ги тргнам и јас. Или модетарот, слободно.

nema so jas da komponiram, jas sum protiv takvi raboti. ve rcnav zasto si se namestite na penal i dobro e sto ete uklucivte toa boljerot malku.

ebate toa navijacite i tuka pocnavte da placite :pos: daj ako ne da ja digneme diskusijata na nivo i da razgovarame za navijacka likovna umetnost u toa artiklite sto gi stvorile, biznisot so prodazba na majcite i kvalitetot na artiklite...

vaka ti ko poupaten 100% pamuk se majcite i dali se so poteklo od chernobil ili nagasaki?
Џабе со тебе , те игнорирам цело време несме на исто IQ , ама за нешто мора да се реагира...
И да се оди на друга тема џабе, освен тоа шо ќе пишиш дека еве како сега памукот во Битола е од Чернобил, а во Скопје маиците се мешавина памук и свила од Индија со дијамантски циркони друго ништо поќе не се очекува ...
Ај доста ти е пажња од мене и ова ти е многу , а за сеансата сега ти е гратис , друг пат со упат од матичен .

А кои се децата на нашата слика?
Едниот во црвеното ми е сомнителен самл, другите од луѓето на сликава имаат над 20 години, дел над 30, а има и некои кои имаат над 40. Забележувам двајца што се 40+.

Пак ќе кажам, не се млади на возраст од 20 до 25 деца, тоа се носачи на трибината. Вие сте диносауруси, не сме ние деца :D

Џабе со тебе , те игнорирам цело време несме на исто IQ , ама за нешто мора да се реагира...
И да се оди на друга тема џабе, освен тоа шо ќе пишиш дека еве како сега памукот во Битола е од Чернобил, а во Скопје маиците се мешавина памук и свила од Индија со дијамантски циркони друго ништо поќе не се очекува ...
Ај доста ти е пажња од мене и ова ти е многу , а за сеансата сега ти е гратис , друг пат со упат од матичен .

prijatno sum iznenaden sto sfati deka ne sme isto IQ i deka nema poveke da zamaras. ajde setla tamu fali se so power maicite i drugpat skokaj pomalku na 63ta.

А кои се децата на нашата слика?
Едниот во црвеното ми е сомнителен самл, другите од луѓето на сликава имаат над 20 години, дел над 30, а има и некои кои имаат над 40. Забележувам двајца што се 40+.

Пак ќе кажам, не се млади на возраст од 20 до 25 деца, тоа се носачи на трибината. Вие сте диносауруси, не сме ние деца :D

Седнете јадете малце, клајте некое кило :D
Ај да не навлегваме, поарно нека ги тргнат сликите.
Колку и да ве неќам, сепак жал ми е. Не мора да ве гледат во вакво светло :)

Баш оваа сезона, кај Комити има поврзување на генерации 20-25 години и 35-40 години, склоп на заедничко функционирање.
Затоа групата има добра сезона, 25 годишни момци се моторот на групата со СИЛНА поддршка од 40 + поединци. А приметувам доста момци на трибина помеѓу 28-33 години исто така. Што е одлично.
Оваа сезона старосната граница е на високо ниво. На пример у Тетово и Охрид беше стварно срепмна и постара екипа. Мислам дека немаше под 25, а имаше над 40 год повеќе луѓе присутни. Мислам дека ова го знае и тифо сцената.

За конректниов случај у средата у Битола, јасно е дека работниот ден е причина за бројка и старосна граница.
У Скопје скоро секој работи веќе, скоро и да не познавам луѓе да се невработени. Ослободување од работа неможе секогаш и тоа е што е.

Ќе кажам едно, добро е у група да имаш и помлади и постари.
Пошто да имаш само голема старосна граница, е ЈАКО да, ама колку е добро толку и не е. Тоа може да биде проблем за иднината.
Најдобро е да има склоп на генерации.

Последно уредено:
Ова не на трибина на Чкембари.
Скелето е кај обичната публика.
СЕ СЛОЖВАМ!
Јас ги имав сликите, не ги клавав.
Ама кога веќе клават од дечиња по 12 години кај нас, еве ви повелете.
Нека ја тргни вашиот дечко сликата, ќе ги тргнам и јас. Или модетарот, слободно.
Ако не се на ваша трибина зошто тогаш да ја тргнам?
Овде ти ставаш слика каде јасно се гледаат лицата од НАВИВАЧИ.Па и најјаки се муабетите као не била спремна екипа,деца сме биле,старци и ред други работи,во работен ден во сред село ве измочавме со пароли па и на терен и без влакно да ни фали си заминавме,повелете ве чекаме во Скопје на уште едно мочање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom