UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
6 април 2014
Мислења
5.118
Поени од реакции
6.530
Реално, Интер ќе имаше големи шанси против тимови како Атлетико, Јунајтед и овие како Лил, Спортинг, Виљареал.

Им одговара тим кој не игра брз фудбал со брзи транзиции од одбрана во напад.

Со Ливерпул ќе се тепаат, ама не можат 180 минути.

На ниту еден италијански тим не му одговара противник како Ајакс, Ливерпул, ПСЖ, Бајерн.

Италијанците се заглавени во 2010 со менталитетот а немаат екстра квалитет како Јуве пред некоја година па да се прошетаат до полу или финале.
De bre oladi malko so tvojte glupi ekspertizi zaglaveni bile u 2010 tvojot juventus igrase polufinale i finale u LS so zaglaven fudbal, daj ne se glupiri i pusti si CartoonNetwork malko na tv.

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.136
Поени од реакции
2.245
De bre oladi malko so tvojte glupi ekspertizi zaglaveni bile u 2010 tvojot juventus igrase polufinale i finale u LS so zaglaven fudbal, daj ne se glupiri i pusti si CartoonNetwork malko na tv.
?

Не читај ако не ти одговара, реалноста е таа.
Ќе ја видите реалната слика за тоа колку заостануваат италијаните во споредба со англичаните на поле, клубски фудбал.

O

onefifty

Гостин
Место ние да одиме во Европа, Европа ита кон нас со местенкиве.
Жал ми е за комрадите од Интер иако потајно се надевам дека ќе успеат да извадат резултат ама тешко.
Од друга страна апсолутно сум спремен за ПеСеЖе yearly drama, има да го папаат како Лиса Ан.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.763
Поени од реакции
8.023
Место ние да одиме во Европа, Европа ита кон нас со местенкиве.
Жал ми е за комрадите од Интер иако потајно се надевам дека ќе успеат да извадат резултат ама тешко.
Од друга страна апсолутно сум спремен за ПеСеЖе yearly drama, има да го папаат како Лиса Ан.
Ич не треба да ти е жал, ваков тим не треба воопшто да постои во фудбалот.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.201
Поени од реакции
25.389
Ццццц се да си ебам!
Напорен ден, хаос се дешава на работа се палам само 5 минути на нет да видам Реал со кој се паднал.
Глеам Бенфика, си правам кафе со една блажена насмевка на лицето, го фрлам курчот на едно 200 луѓе кој за Барса, кој за Ливерпул како ова е лесен пролаз за Реал.

Едно 5 саати без никаков допир со интернет.

Се палам сега и се си ебало матер. УЕФА фатена на дело како мести, ждрепка се преновила, на Реал им се паѓа ПСЖ, Мбапе нема шанси да потпише пред договор во јануари. Се си ебало мајката, у курац да иде.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.875
Поени од реакции
30.793
Од Псж барале да се повтори ждрепката.

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.162
Поени од реакции
3.980
Зошто ги потценувате екипиве стварно не ми е јасно. Обично имало по некое изненадување или во најмала рака некој тим кој ќе го намачи "фаворитот".

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ццццц се да си ебам!
Напорен ден, хаос се дешава на работа се палам само 5 минути на нет да видам Реал со кој се паднал.
Глеам Бенфика, си правам кафе со една блажена насмевка на лицето, го фрлам курчот на едно 200 луѓе кој за Барса, кој за Ливерпул како ова е лесен пролаз за Реал.

Едно 5 саати без никаков допир со интернет.

Се палам сега и се си ебало матер. УЕФА фатена на дело како мести, ждрепка се преновила, на Реал им се паѓа ПСЖ, Мбапе нема шанси да потпише пред договор во јануари. Се си ебало мајката, у курац да иде.
И ја бламче опипав.
Станувам глеам со Ајакс сме паднале, топ, смешки шали заебанции на чет со другарите интераши, три литл брдс, едно друго, проаѓање даље уште една нокаут фаза, контехехехе, израчунав што ќе купиме со парите од ЛШ, Барела слободно нека го казнат 2 утакмици немало да ни треба.

Идам накај град нешто поклони да зиам од фан клуб и да купам кабел за пунач за лап-топ, саат-два натаму наваму и ми се јавува другар и ми вика абе брат што е ова поново ждрепка, и тука со голема доза на возвишеност почнувам да го потчинувам да не чита дојки.мки дудинка.нет, со Ајакс сме паднати све е испланирано. Ми вика абе каков Ајакс пак влечеле сеа со Ливерпул сме, повторно го навредив дека чита стари ждрепки што некој ги праел на ПЕС, ми вика ај ќе видиш ќе ми се извиниш, напраиле утка Виљареал со Манчестер Јунајтед се паднал не смеело од иста група. И тука веќе со официјални навреди и пцовки пристапив, го понижив тотално, ми вика ај океј ќе се пуштиш на интернет и ќе видиш. Му се заканив дека ќе го тепам.

Идам на Стекот да му го дадам поклонот и ми се смее кисело, вика овие од УЕФА блам допреле и му викам како бе така што е ова на што личи, 3 банкари ми објаснуваат овие вака напраиле тие така, Манчестер, Бенфика, Атлетико ПА СВЕ ДА ВИ ЕБАМ.
И ништо постојавме со Стекот надвор на ладно уз тивки муабети епа тоа е брат ај јеби га мош им се повреди Салах, афрички куп, кур се тресе, мош ќе паднат у форма, може ние вака така. На крај дојдовме до заклучок дека е боље да се испадне од Ливерпул неголи од Ајакс.

Си отидов дома.

Kajgana Shop

На врв Bottom