Јас мислам дека ни ти самата со себе неможеш на крај да искочиш.во реален живот не постои особа што може да излезе на крај со мене
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека ни ти самата со себе неможеш на крај да искочиш.во реален живот не постои особа што може да излезе на крај со мене
Јас од Али Експрес ниту тоалетна хартија не би купил, не па вакцина.апсолутно точно. Скоро сите податоци го велат тоа.
И пак ќе кажам, со избор на вакцина според болестите/возраста. Јас на кинезите, иако ја изедоа супата, пак најмногу им верувам.
iPhone Huawei ?Јас од Али Експрес ниту тоалетна хартија не би купил, не па вакцина.
Тие сите имаа еден куп сертификати за квалитет и сигурност од: C E, GS, TÜV и да не набројувам иако се произведени таму.iPhone Huawei ?
Хируршки маски?
Медицинска опрема?
Лаптоп, компјутер?
![]()
Тие сите имаа еден куп сертификати за квалитет и сигурност од: C E, GS, TÜV и да не набројувам иако се произведени таму.
Од Али Експрес немаш ништо од ова.
Која сакаш ја земи.Кинеските вакцини одобрени се од СЗО и воедно тестирани надвор од Кина.
За разлика од Фајзер, чиј што резултати ќе ги знаеме за 55 години.
Фајзер не продава вакцини во ниту една држава кај што нема апсолутна заштита од правно гонење.
Кинезиве го немаат тоа во толкава мера.
Така да зборувај ми уште малце за сертификати и транспарентност.
Македонија не е правна држава.Која сакаш ја земи.
Твој избор.
Во Македонија Рускоска ќе ги гони кривично кинезите?
Според посочените информации, претерана е хистеријата за Омикрон, иако станува збор за мал број на случаи, а со тоа и мал сегмент на податоци за анализа. Симптомите засега се доста благи.Тикви. Бев пред една недела, имаше само еден чиче за трета доза. Празно беше.![]()
Активни 5.821 случај, надлежните апелираат невакцинираните да се вакцинираат - Независен Весник
Бројот на активни ковид случаи во земјава, според извештајот на Институтот за јавно здравје објавен вчера, изнесува 5.821, а од направените 3.285 тестирања, регистрирани се 419 нови случаи, осум починати и 211 оздравени пациенти. Надлежните и натаму апелираат граѓаните да се вакцинираат...nezavisen.mk
Де бе па и ти, за 2.500 долари си бил.Ако бараш 2500 долари, тогаш по логика земаш нешто помалку од оваа сума за дијареава што ја излеваш.
А убеден сум дека терористот нема ниедна мерка да донесе, пошто знае какви се неговите..
Не знам дали прекинаа да известуваат за вакцинирани или што е работата, ама веќе 1 недела на covid-19.treker.mk го прикажува ова:Тикви. Бев пред една недела, имаше само еден чиче за трета доза. Празно беше.![]()
Активни 5.821 случај, надлежните апелираат невакцинираните да се вакцинираат - Независен Весник
Бројот на активни ковид случаи во земјава, според извештајот на Институтот за јавно здравје објавен вчера, изнесува 5.821, а од направените 3.285 тестирања, регистрирани се 419 нови случаи, осум починати и 211 оздравени пациенти. Надлежните и натаму апелираат граѓаните да се вакцинираат...nezavisen.mk