- Член од
- 3 март 2020
- Мислења
- 2.413
- Поени од реакции
- 5.068
Во гостинскиот тоалет ги ставаат, колку што сум читалаАма после можеш да се курчиш во маало дека имаш оскар.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во гостинскиот тоалет ги ставаат, колку што сум читалаАма после можеш да се курчиш во маало дека имаш оскар.![]()

Here are the Top 10 Movies of 2021 based on IMDb user popularity. ✨ Did your favorite make the list? https://imdb.to/3rJoCScПо што се топ овие? Заработка?
По квалитет сигурно не се ни во топ 50.
Популарност и се е кажано. 90% од популарните ствари се просечни или кршови. И филмовите не се имуни на тоа.Here are the Top 10 Movies of 2021 based on IMDb user popularity. ✨ Did your favorite make the list? https://imdb.to/3rJoCSc
Загрижувачки во секој случај ако ова е иднината на индустријата…
Армас е број 1 на мојата листаИднината на индустријата зависи дирекно од заработката, не од имдб рејтинзи.
Него нешо Армас ти ја нема у најдобриве 10, тебе изгледа тоа те загрижува![]()

Следи ја темата за Оскари таму ќе има посериозни филмови што може би ти се допаднале еве овој The Power of the Dog e ептен актуелен периодов.Армас е број 1 на мојата листа
Шала на страна ги гледам сите овие фантази филмови на DC, Marvel и останативе универзуми, ама доста е веќе од нив. Цел Холивуд е само акција и супер херои. Ретко да начекам добар филм последниве години.
Не се филмови овие.Dune, Shang Chi, The Suicide Squad заслужено се на листата, ама Eternals, Mortal Kombat и Army of the Dead. Глупости. Има 100 пати подобри филмови од овие.
The Power of the Dog навистина одличен! Моментално дури и го презеде првото место на листата фаворити за Оскар. Многу ме посеќа на There Will be Blood.
После тоа Lost Highway гледај го, многу ѕверски филм од Линч. Не се толку тешки филмовите на Линч колку што треба да му го сфатиш неговиот стил на режирање. Особено боите, кинематографијата и атмосферата во неговите филмови. Од аспект на сценарио, мистериите на негововите филмови се слични, да не речам исти, ама прво изгледај ги, па после ќе ги продискутираме нејаснотиите.Се симнува Mulholland Drive братучеди, на крај гарант пак ќе дојдам у прашалници и ќе ја искоментирам само лезбејската сцена доека приказната и мистеријата ќе ја оставам на страна со образложение дека самиот Линч не знае што напраил а не па јас сеа да откривам после 20 години и милион сценарија ширум интернетот.

Иам глеано скоро све од Линч, ама одамна, сеа сакам да ги репризирам поготово Мулхоланд и Лост Хајвеј како најизместени.После тоа Lost Highway гледај го, многу ѕверски филм од Линч. Не се толку тешки филмовите на Линч колку што треба да му го сфатиш неговиот стил на режирање. Особено боите, кинематографијата и атмосферата во неговите филмови. Од аспект на сценарио, мистериите на негововите филмови се слични, да не речам исти, ама прво изгледај ги, па после ќе ги продискутираме нејаснотиите.![]()