Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеш што е најтрагично? Стварно нема разлика... Никој ништо не прави, здравството тоне како напуштен објект. Барем да имаше разлика во вработување, некакво менаџирање, било што... Болниците преоптоварени, вработени малцинства кои станале мнозинство, што не, мачно е дури да набројуваш.
Холандија сака, на ниво на цела ЕУ, да се воведе како единствен услов за летање да биде негативен ПЦР тест.
тенеке значи бил надри лекар, све ми има смисла сега
Етничка + членство во ДУИ е појако и од амерички пасошУште неможам да извагам што е побитно, партиска определеност или етничка припадност. Компетентноста секако дека никогаш не била.
Holandija ja zimas za reper, edna od zemjite so najstrogi merki? Na desetici godini gi zatvorija protestantite za da gi zaplasat lugjeto. Ziveam tuka i se e otvoreno do 5 porucok, imas redari na stanicite koi te opomenuvaat za maska pod usta ako nosis. Posle 5 eve Hag e mrtov a e kako cela mk, a vo mk vo 5 porucok iskacav, 5 sabajle tek si idev od barovi. Znaes da zavrsis nesto vo opstina tuka cekas data 2 3 nedeli termin radi korona restrikcii?
Vie kukate za doneseni merki sto ne se pocituvaat i ne vazat, dodeka svetot funkcionira so istite kade se mandatory. Znaes li ti nekoj so 8 saati na den da nosi maska uste?
Ne znaes. Oti ti posle redit ides po avtopatista od strana beres trevki i lecis starci. I dedo mi eve 76 godini ja pomina koronata, ja ednas mu odnesov sok. Dali kako tebe treba da se falam deka sum izlekuval lugje ili da ne ti krsime fantazijata? Spasil dvajca so alternativna medicina. Teneke i zena mu. Samouki nobelovci.
е зошто де?Ama propaganda od rekla kazala. Stotici milioni busteri se dadeni nikomu nisto. Kako samo kaj vas ima zacestuvanje od takvi slucaevi...mora da se istrazi.
![]()
Omikron soj Sinofarm vakcina Boris Šakić
Boris Šakić - Posebna vakcina protiv omikron soja, prema najavama proizvođača, stiže za tri meseca, ali je dotad, poručuju stručnjaci, bolje primiti bilo koju vakcinu nego nijednu.www.republika.rs
Според српскиот невроимунолог, професор на универз. во Канада, традиционалните вакцини имаат поголеми шанси да заштитат од новиот сој
Автоматски споено мислење:
е зошто де?
Многу некако ја посетувате темава вие вакцинираните, што уште се замарате со пандемијата? Нели заврши таа за вас после 2те примени дози?
Што те боли тебе курац за други?Pa zavrsi iskreno edino sto nevakciniranite gi polnat intenzivnite oddelenija od sto i nie sme zasegnati.